Messi Ronaldo ellen, váratlan részlet derült ki a nagy meccsről





Hamarosan újra (és vélhetően utoljára) összecsap egymással Lionel Messi és Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiában. Az Inter Miami megkezdte a felkészülést, immáron Luis Suárezzel a fedélzeten.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.01.15.
Módosítva: 2024.01.15.
Lionel Messi Inter Miami Al-Nasszr Luis Suárez Ronaldo

Lionel Messi tavaly nyáron igazolt az Egyesült Államokba, és az Inter Miamihoz írt alá. Nagyszerűen kezdett, a gödörben lévő együttest rögtön a Ligák Kupája-győzelemig vezette, a bajnokságban azonban nem tudott felzárkózni a rájátszást érő helyek valamelyikére. November 11-e óta Messinek nem kellett Amerikában pályára lépnie, most azonban csapatával elkezdte a felkészülést a február 21-én rajtoló új szezonra.

Lionel Messi két meccsen három gólt szerzett új floridai csapatában
Lionel Messi most már Luis Suárezzel az oldalán termelheti a gólokat Fotó: AFP

A folytatásban nagy segítséget kap majd a nyolcszoros aranylabdás, ugyanis a támadósorban ott van korábbi barcelonai csapattársa és jó barátja, Luis Suárez, aki a brazil Gremiót hagyta ott az Inter Miami kedvéért. Érdekesség, hogy a rózsaszín mezes együttesben Messiék mellett még két korábbi Barcelona-futballista, Jordi Alba és Sergio Busquets is játszik, az edző pedig a korábbi Barca-tréner, Tata Martino, aki szintén jól ismeri Messiéket.

Suárezékre sűrű hetek várnak majd az elkövetkező időszakban. Először január 20-án, a salvadori válogatott ellen játszanak felkészüli mérkőzést, majd az FC Dallas csapata következik. Ezt követően a Miami ázsiai túrára indul, két meccset is játszik majd Szaúd-Arábiában, először január 29-én az al-Hilal, majd február 1-én az al-Nasszr következik, így újra egymás ellen szerepelhet Messi és Cristiano Ronaldo. A két nagy rivális korábban majdnem egy évtizeden keresztül rivalizált közvetlenül, előbbi a Barcelona, utóbbi a Real Madrid színeiben. Most viszont úgy néz ki, hogy ez a szaúdi, félig-meddig gálameccs lesz az utolsó találkozásuk a futballpályán.

Ezután sincs megállás, a Miami Hongkongba utazik, ahol a válogatott lesz az ellenfele, majd Japánban a Vissei Kobe csapatával is megmérkőzik. Ezután jön a lezárás, méghozzá Messi gyerekkori csapata, a Newell's Old Boys ellen Miamiban, írja az Origo.

Messi eddig 14 tétmérkőzésen 11 gólt és öt gólpasszt jegyzett David Beckham klubjában.

 





 





Ezeket olvastad már?
Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás