Ronaldo egója túl nagy volt, bohócot csinált magából Messi miatt – Fotó

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi ősi rivalizálása lecsengőben van, ám egyszer-egyszer még felvillan a régi szikra. Most éppen a portugál világsztár egy edzős fotó után üzent az argentinnak.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.12.29.
Cristiano Ronaldo rivalizálás Lionel Messi edzés Instagram

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi pályafutásuk jelentős részében ketten uralták a futball világát, és folyamatosan döntögették egymás rekordjait. Rivalizálásuk főként akkor csúcsosodott ki, amikor Messi a Barcelona, Ronaldo pedig a Real Madrid játékosa volt.

Lionel Messi két meccsen három gólt szerzett új floridai csapatában
Lionel Messi az edzős fotójával borította ki Ronaldót (Fotó: AFP)

Az argentin ma már az Inter Miaminál, a portugál pedig az al-Nasszrnél tölti pályafutása utolsó szakaszát, a két zseni egyre távolabb került egymástól és a futball nagy színpadától. A tavalyi világbajnokság pikánsra sikeredett, mindkettőjük trófeagyűjteményéből ez az egy jelentős darab hiányzott, Messi végül csúcsra ért Argentínával, Ronaldo viszont a negyeddöntőben, Marokkó ellen kiesett Portugáliával. A 38 éves világklasszisnak ez nagy fájdalmat okozott, és ahol még tud, próbál egy kis tüzet csiholni a Messivel való rivalizálásába.

Az argentin támadó szerdán feleségével, Antonella Roccuzzóval edzett együtt, Instagram-történetébe pedig egy fotót is posztolt erről, ahol félmeztelenül látható.

Véletlen egybeesés, hogy a következő nap érkezett egy Ronaldo-bejegyzés, ahol ő is az edzőteremben pózol, szintén meztelen felsőtesttel? Aligha.

A poszt már 100 ezer kommentet generált, és többeknek feltűnt Ronaldo bizarr időzítése: „Látta Messi posztját és úgy döntött, hogy visszavág” ; „Adjatok neki az önfényezésért Aranylabdát” – írta néhány beszólogatós kommentelő, többen pedig Messis gifeket küldtek hozzászólásként.

Jövő februárban úgy néz ki, hogy a futballpályán még egyszer utoljára összecsapnak egymással, a Riyadh Season Cup felkészülési tornára az al-Nasszr mellett az Inter Miami is meghívást kapott.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás