Ronaldo egója túl nagy volt, bohócot csinált magából Messi miatt – Fotó





Cristiano Ronaldo és Lionel Messi ősi rivalizálása lecsengőben van, ám egyszer-egyszer még felvillan a régi szikra. Most éppen a portugál világsztár egy edzős fotó után üzent az argentinnak.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.12.29.
Cristiano Ronaldo rivalizálás Lionel Messi edzés Instagram

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi pályafutásuk jelentős részében ketten uralták a futball világát, és folyamatosan döntögették egymás rekordjait. Rivalizálásuk főként akkor csúcsosodott ki, amikor Messi a Barcelona, Ronaldo pedig a Real Madrid játékosa volt.

Lionel Messi két meccsen három gólt szerzett új floridai csapatában
Lionel Messi az edzős fotójával borította ki Ronaldót (Fotó: AFP)

Az argentin ma már az Inter Miaminál, a portugál pedig az al-Nasszrnél tölti pályafutása utolsó szakaszát, a két zseni egyre távolabb került egymástól és a futball nagy színpadától. A tavalyi világbajnokság pikánsra sikeredett, mindkettőjük trófeagyűjteményéből ez az egy jelentős darab hiányzott, Messi végül csúcsra ért Argentínával, Ronaldo viszont a negyeddöntőben, Marokkó ellen kiesett Portugáliával. A 38 éves világklasszisnak ez nagy fájdalmat okozott, és ahol még tud, próbál egy kis tüzet csiholni a Messivel való rivalizálásába.

Az argentin támadó szerdán feleségével, Antonella Roccuzzóval edzett együtt, Instagram-történetébe pedig egy fotót is posztolt erről, ahol félmeztelenül látható.

Véletlen egybeesés, hogy a következő nap érkezett egy Ronaldo-bejegyzés, ahol ő is az edzőteremben pózol, szintén meztelen felsőtesttel? Aligha.

A poszt már 100 ezer kommentet generált, és többeknek feltűnt Ronaldo bizarr időzítése: „Látta Messi posztját és úgy döntött, hogy visszavág” ; „Adjatok neki az önfényezésért Aranylabdát” – írta néhány beszólogatós kommentelő, többen pedig Messis gifeket küldtek hozzászólásként.

Jövő februárban úgy néz ki, hogy a futballpályán még egyszer utoljára összecsapnak egymással, a Riyadh Season Cup felkészülési tornára az al-Nasszr mellett az Inter Miami is meghívást kapott.





 





Ezeket olvastad már?
Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Itt a lista! Ők lehetnek Budapesten az év tesitanárai

Itt a lista! Ők lehetnek Budapesten az év tesitanárai

Gyászba borult a sportvilág: mindössze 20 évesen meghalt a népszerű játékos

Gyászba borult a sportvilág: mindössze 20 évesen meghalt a népszerű játékos

„Gondolkoztam rajta": korábbi játékosa törne borsot a Fradi orra alá

„Gondolkoztam rajta": korábbi játékosa törne borsot a Fradi orra alá

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás