Ronaldo botrányt okozott odahaza, lázadnak a lakók

Cristiano Ronaldo portugáliai álomotthonával torkig vannak a szomszédai, ráadásul még plusz egy évig kell elszenvedniük az építkezés gyötrelmeit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.16.
Cristiano Ronaldo labdarúgás lakóház

Cristiano Ronaldo portugáliai luxusotthonának szomszédai torkig vannak az évek óta folyó építkezés miatt. A futballista egy hatalmas kastélyt építtet szülőhazájában, csakhogy ez a környékbeli embereket erősen idegesíti. Az álomotthon már most a legdrágább az országban, a Lisszabontól körülbelül 20 percre lévő Cascais-ban folyó építkezés becsült értéke 22 millió dollár (hétmilliárd forint).

Az Ok Diario című újság szerint a lakókomplexum négyemeletes és négy luxuslakosztályt tartalmaz, amelyeket hatalmas üvegfalak fednek. A kilátás tökéletes a gyönyörű portugál tájra. Odabenn moziterem, edzőterem, teniszpálya és két garázs is helyet kap a luzitán válogatott klasszis tulajdonában lévő több mint 20 luxusautó tárolására. A költségek alaposan megnőttek, mivel az építkezés igencsak meghosszabbodott, és ezt az egész késlekedést a szomszédok már nem szívesen szemlélik.

Három éve építkezik, a ház hatalmas, úgy néz ki, mint egy kórház. Az utcám hónapok óta le van vágva, a kertem telített porral. Mindez Ronaldo fáraó piramisa miatt 

– panaszolta az egyik szomszéd Ok Diariónak.

A kivitelezés 2024. június közepén fejeződik be, és minden jel arra utal, hogy CR7 csak a szaúdi al-Naszrral érvényes szerződése lejártakor, 2025 júniusában tér vissza Portugáliába. Az aranylabdás azt tervezi, hogy ha nyugdíjba vonul, itt telepedik le a családjával.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás