„Túlzott alkoholfogyasztás" – Zacher Gábor mindent elmondott a Fradi-meccs drámájáról





Néhány percre Káprály Mihály játékvezetőnek félbe kellett szakítania a Ferencváros–Zalaegerszeg bajnoki összecsapást, miután egy szurkoló rosszul lett a lelátón. Zacher Gábor lapunknak elmondta, hogy mi történt a drukkerrel.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.12.18.
Módosítva: 2023.12.18.
Fradi szurkoló mentő Groupama Aréna

Könnyed győzelmet aratott az idei évi utolsó összecsapásán a Ferencváros, amely hazai pályán 3-0-ra győzte le a Zalaegerszeget. A második félidő közepén azonban Káprály Mihály játékvezetőnek egy váratlan szörnyűség miatt meg kellett szakítania a játékot.

A Csukaricski elleni hazai meccs után idegenbeli rangadóra megy a Fradi
Rosszul lett egy szurkoló a Ferencváros idei utolsó mérkőzésén a Zalaegerszeg ellen / Fotó: Ladóczki Balázs / Origo

Az Origo beszámolójából kiderült, hogy a lelátón egy szurkoló rosszul lett. A Groupama Arénában tartózkodó mentősök azonnal a helyszínre siettek, és megkezdték a drukker ellátását, a találkozó folytatódott, percekkel később pedig a néző is jobban lett.

Természetesen azonnal a szurkolóhoz siettünk

– mondta lapunknak Zacher Gábor, aki rendszerint a mentősegység vezetője a Groupama Arénában. „Nagyobb volt az ijedtség, mint a baj, finoman fogalmazva a rosszullétet a túlzott alkoholfogyasztás okozta. Elláttuk a »beteget«, ezután már semmi dolgunk nem volt vele.”

Sajnálatos módon az elmúlt időszakban több ehhez hasonló, ijesztő eset történt a futballpályán. Múlt szombaton, a Bournemouth–Luton Town angol élvonalbeli bajnokin a második félidőben a vendégek csapatkapitánya, Tom Lockyer minden előjel nélkül összeesett a pályán, később kiderült, hogy szívroham okozta a bajt. A hátvédet rögtön kórházba szállították. A Luton közleményben jelezte, hogy a 29 éves futballistára még több vizsgálat vár, állapota azonban szerencsére stabil.

December 10-én, a spanyol élvonalban történt egy szörnyű tragédia, a Granada és az Athletic Bilbao összecsapása félbeszakadt, miután egy szurkolónak megállt a szíve. A találkozót a 17. percben állították meg, miután a vendégek kapusa, Unai Simón odafutott a játékvezetőhöz, hogy jelezze, mi történt a lelátón. A mentők hiába próbálták újraéleszteni a drukkert, az életét már nem tudták megmenteni.

A Fradi az október 29-i Újpest elleni siker óta egészen vasárnapig nem tudott hazai pályán nyerni, ezzel egy hosszú negatív sorozatot zárt le. Miután a listavezető Paks 3-0-s vereséget szenvedett a Fehérvártól, ezzel a címvédő egy pontra megközelítette az éllovast. A Fradi legközelebb jövő februárban, a Kisvárda ellen folytatja a magyar bajnokságot.

 





 





Ezeket olvastad már?
Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

Rátalált a szerelem Szoboszlai barátjára, világhírű színész is érintett

Rátalált a szerelem Szoboszlai barátjára, világhírű színész is érintett

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás