Szilágyi Áron több titkot is elárult magáról





A 2024-es párizsi ötkarikás játékokra készülő háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron praktikáival hívja fel az egészséges, kiegyensúlyozott és fenntartható életmódra a figyelmet a Nutriversum.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.11.15.
Módosítva: 2023.11.15.
Szilágyi Áron életmód Nutriversum táplálkozás

Közeledik az év vége, ami azt jelenti, hogy jöhet a következő évi célok és tervek kitűzése. Ilyenkor sokakban felmerül az életmódváltás, a sportolás, az egészséges táplálkozás és egyéb személyes fejlődési célok megfogalmazása.

Szilágyi Áron négyrészes videósorozatban mutatja be a megfelelő táplálkozást és életmódot – Fotó: Knap Zoltán

Szilágyi Áron sportolói tapasztalataiból a hétköznapi munkamorálba és magánéletbe is átültethető gyakorlatait és bárki által követhető praktikus tanácsait a Nutriversum négyrészes videósorozatban osztja meg. Az ismert sportoló tippjei segítenek egy fenntartható rutin és rendszer kialakításában, mely gyorsan a mindennapok részévé válhat.

Először megtudhatjuk, hogy a háromszoros olimpiai, háromszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok magyar kardvívó Szilágyi Áron számára mit jelent a mentális egészség megőrzése és milyen módszereket alkalmaz a mindennapjaiban a tökéletes egyensúly fenntartása érdekében. A második videóból kiderül, hogy Áron hogyan kezeli a stresszes helyzeteket és fordítja őket pozitív irányba. Ezután betekintést nyerhetünk abba, hogy hosszú távon hogyan lehet fenntartani a tudatosságot, mi szükséges ahhoz, hogy mindennapjainkba erőlködés nélkül épüljön be mindaz, ami épít bennünket. Az utolsó videóból pedig fény derül arra, hogy mennyire fontos a táplálkozás és hogyan építhető be életünkbe egy fenntartható, kiegyensúlyozott étrend.

A négy videó ezen a linken keresztül érhető el.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás