RETRO RÁDIÓ

„Hamarosan költözünk” – meglepő bejelentést tett Szilágyi Áron

Stratégiai partneri szerződést kötött egymással a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Olimpiai Bizottság. A közös sajtótájékoztatón ott volt a háromszoros olimpiai, valamint világ- és Európa-bajnok kardvívó, Szilágyi Áron is, aki meglepő dolgot árult el.Megosztás
Szerző: ll
2023.02.08. 19:30
szilágyi áron London Budapest

A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Olimpiai Bizottság közös sajtótájékoztatót tartott, melynek témája a stratégiai partnerségi szerződés volt. Az együttműködés keretében a Szerencsejáték Zrt. 2024 év végéig támogatja a Magyar Olimpiai Csapat eredményes felkészülését. Az eseményen részt vett a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron, aki tavaly áprilisban költözött feleségével, Szántó Bettivel Londonba.

SZILÁGYI Áron
Szilágyi Áron a 2021-es tokiói olimpián Fotó: Illyés Tibor

A 33 éves sztársportoló egyáltalán nem bánta meg döntését: „Azok az új ingerek, amik tavaly értek engem a brit fővárosban, mind nagyon pozitívan hatottak a felkészülésemre, és ki tudtam azt használni, hogy új motiváció érkezett” – nyilatkozta a Metropolnak Szilágyi Áron, aki ezután viszont elmondta, nagy változásra készül.

Nem fogom azonban hosszú távon ezt így művelni, valószínűleg a kvalifikációs időszakot itthon fogom tölteni, és hazaköltözünk a feleségemmel.

A tavaly Kairóban világbajnok kardívó továbbá azt is elárulta, London az „egyik legjobb város a világon, ha az ember kulináris gyöngyszemekre vágyik”, azonban a magyar ízvilágot továbbra sem hanyagolja el: „Ha valami hazai ételre vágyunk, akkor azt mi főzzük meg a feleségemmel, vagy hazajövök, és megkérem édesanyukámat, hogy várjon valamivel.”

Az eseményen Szilágyi mellett részt vett az olimpiai negyedik helyezett hosszútávúszó Olasz Anna, a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Madaras Norbert, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Gyulay Zsolt, valamint a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója, Mager Andrea.

A szponzorációs hozzájárulás nem csupán a nyári olimpiai játékokra szól, hanem a téli és nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra, az Európa Játékokra, valamint az Indonéziában megrendezésre kerülő World Beach Gamesen való felkészülésre is kiterjed. A megállapodás 2024. december 31-ig tart, a Szerencsejáték Zrt. évi 80 millió forinttal szponzorálja majd a Magyar Olimpiai Csapatot.

 

Ezeket olvastad már?
Szoboszlai Dominik így értékelte a hétfői mérkőzést

Szoboszlai Dominik így értékelte a hétfői mérkőzést

„Ennél jobban nem lehet kezdeni" – Rossi szerint a csapatkapitányság doppingolta Szoboszlait

„Ennél jobban nem lehet kezdeni" – Rossi szerint a csapatkapitányság doppingolta Szoboszlait

Vérfagyasztó jelenet: ájultan esett össze a pályán a játékos – Videó

Vérfagyasztó jelenet: ájultan esett össze a pályán a játékos – Videó

Se bugyi, se más: lesd meg a parton pucérra vetkőző álomnő eszményi testét – Videó!

Se bugyi, se más: lesd meg a parton pucérra vetkőző álomnő eszményi testét – Videó!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás