Dárdai fia lenyomta Szoboszlait, elhunyt az olimpiai bajnok úszónő kislánya





Dárdai Bence megnégyszerezte értékét, 17 évesen még Szoboszlai Dominik sem ért ennyit. A Ferencváros lekéste a sajtótájékoztatót, emiatt büntetést szeretett volna a Genk, az olimpiai bajnok Rebecca Adlington pedig terhessége 20. hetében veszítette el kislányát. A Metropol e heti legolvasottabb cikkeiből válogatottunk.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.10.29.
Harper Hertha DÁRDAI BENCE Fradi gyász

Szörnyű hír rázta meg a 2008-ban két olimpiai bajnoki címet szerző, korábbi úszónőt, Rebecca Adlingtont. A sportolónő terhessége 20. hetében járt, orvosi vizsgálatra érkezett, ott azonban tragikus hírt kapott, születendő kislányának, Harpernek nem volt már szívhangja. „Most nincs erőm vagy szavaim, és nem érzem magam késznek arra, hogy megosszam ezt a hírt. Azonban nem tudok úgy tenni, mintha minden rendben lenne, vagy mosolyt színlelni” – írta bejegyzésében a teljesen összetört Rebecca Adlington.

Dárdai Pál Herthája továbbra is hullámzó formában van, legkisebb fia, Bence viszont egyre jobb formába lendül. Az idén már hét másodosztályú bajnokin játszó 17 éves tehetségnek megnégyszerezte az értékét a Transfermarkt, és már kétmillió euróra (760 millió forint) taksálja. Ezzel pedig megelőzi Szoboszlai Dominikot, a Liverpool sztárját ebben a korban még „csak” egymillió euróra (380 millió forint) mérte az oldal. Dárdai Bence iránt a nyáron a Juventus és az AC Milan is érdeklődött, ha ilyen tempóban fejlődik, akkor nem sokáig marad Berlinben.

A Ferencváros a Fiorentina után a Genk otthonában is meglepetést okozott, és stabil játékkal elhozott egy pontot a Konferencialiga csoportkörének harmadik fordulójában. A mérkőzés előtt kissé paprikássá vált a hangulat, a magyar rekordbajnok több órás késéssel érkezett meg Belgiumba, mivel a magángépre a vártnál hosszabb ideig kellett várakozni. Az egyik belga lap ezt követően büntetést helyezett kilátásba, miután a klub így lemaradt a kötelező sajtótájékoztatóról. A Fradi viszont közölte, hogy az UEFA-tól kaptak egy levelet, amiben eltekintenek a bírságtól, miután önhibájukon kívül maradtak le az eseményről. Annyit kértek csupán, hogy az edző és egy játékos videóban mondjon pár mondatot az összecsapásról, ennek a kérésnek pedig eleget tett a klub.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás