Újabb Fradi-bravúr idegenben, a Fiorentina után a Genk sem bírt a magyar csapattal





A Ferencváros a Genk otthonában lépett fel csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörében.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.10.26.
Módosítva: 2023.10.26.
Fradi Konferencia-liga Genk

A Ferencváros csoportelsőként lépett fel Belgiumban az F csoport második helyezettjének, a Genk otthonában. Az első félidőben a hazai együttes többször lőtt kapura, de csak 45 százalékban volt náluk a labda. A Fradi elszántan játszott.

Marquinhos
Marquinhos (balra) Belgiumban lépett fel Fotó: Szigetváry Zsolt

A szünet után hat perccel nagy helyzetet alakított ki a Genk: Munoz beadását Zeqiri Dibusz ölébe fejelte. A 60. percben a Fradi is gólt szerezhetett volna, Pesics passzát Zachariassen az ötös bal sarkáról a kapusba rúgta, majd a kipattanót a jobb alsó mellé küldte. Tíz perccel a vége előtt egy ferencvárosi szöglet után Owusu a kapufát találta el. 

Végül nem esett gól, 0-0-ra zártak, a Fradi továbbra is veretlen a Konferencia-liga csoportkörében, a Fiorentina után a Genk otthonában sem kapott ki.

A csoport másik meccsén a Fiorentina 6-0-ra verte a Cukarickit, és ezzel jobb gólkülönbségének köszönhetően élre állt az F csoportban, a Fradi a második, a Genk a harmadik helyen áll, az olasz, a magyar és a belga együttes is 5-5 ponttal áll. A Cukaricki az utolsó a négyesben.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás