RETRO RÁDIÓ

"A szerbek senkitől sem félnek" - figyelmeztette a Fradit Zoran Kuntics

Két dologban egyezik a Ferencváros és a szerb Csukaricski futballcsapata. Mindkettő nemrég cserélt edzőt, és mindkettőnél szerb szakember dolgozik.Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2023.09.20.
Zoran Kuntics Európa Konferencia Liga Fradi

A Fradi egy roppant harcos szerb riválissal néz farkasszemet csütörtökön (Európa Konferencia Liga, csoportkör, 1. mérkőzés, Groupama Aréna, 18.45, Tv: M4Sport) szögezte le Zoran Kuntics, a Szabadkán élő egykori Fradi-csatár. A Csuka becenevű vendégegyüttes nemrégiben edzőt váltott, augusztus 16 óta a szerb Igor Matics vezeti.

Zoran Kuntics
Zoran Kuntics Fotó: Szabó Miklós

- Matics ezer szállal kötődik a Csukaricskihez – fogalmazott Kuntics. - 2012 és 2017 között ott fejezte be aktív pályafutását. Augusztus 16. óta a korlátlan támadójátékot sulykoltatja. Sokan kérdezik, játékosai tartanak-e a Fraditól? Erre azt válaszolhatom: a szerbek génjeikben őrzik a bátorságot, senkitől sem félnek.

Matics a fiataljaiban bízik, a 19 éves Guinea-Bissau-i-portugál kettős állampolgár csatár, Zé Maria, vagy a nála két évvel fiatalabb Sztefan Tomovics sok gondot okozhat Dibusz Dénesnek, ráadásul a Maliból érkezett Sambou Sissoko, illetve Dorde Ivanovics is mestere a támadás-szervezésnek.

A Fradi téved, ha azt hiszi, hogy a Csukaricski a csoport leggyengébb láncszeme. Maticsék azt állítják, nem tudni, a Genk, Fiorentina, Fradi hármasból ki jut tovább ebből a csoportból, de egyikük mellett a Csukaricski biztosan tovább lép.

Ami a Fradit illeti, Adama Traoré sérülése érzékeny veszteség, Dejan Sztankovics edző nem tudja, kivel tölti ki a támadósor jobb oldalán támadt lyukat.

- Nem lepne meg, ha a Csukaricski pontszerzéssel rajtolna, ugyanis a Fradi védelme törékeny, főleg a szélen vezetett támadások veszélyesek – tippelt Zoran Kuntics.


 

 

Ezeket olvastad már?
Nagy magyar siker született az Euroligában

Nagy magyar siker született az Euroligában

Csúcspénzért vehet focistát a Fradi, nem akárhonnan jönne

Csúcspénzért vehet focistát a Fradi, nem akárhonnan jönne

Itt a soha vissza nem térő lehetőség, Gulácsi BL-csapatba kerülhet

Itt a soha vissza nem térő lehetőség, Gulácsi BL-csapatba kerülhet

Kitálalt a legenda, túl sokat vártunk a magyar lányoktól

Kitálalt a legenda, túl sokat vártunk a magyar lányoktól

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás