Dárdait történelmi csapás érte, durván kipakolt a megalázó bukás után

Anyagi gondok ide, teljesen átalakuló keret oda, erre nem lehet büszke Dárdai Pál. Ki is akadt a látottakon a Hertha magyar edzője.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.09.03.
Módosítva: 2023.09.03.
Dárdai Pál Hertha Dárdai Márton Dárdai Palkó

Azok után, hogy az első három fordulóban minden idők legrosszabb kiesőjeként rajtolt a Hertha labdarúgócsapata, szombaton újabb negatív rekordot „produkált” Dárdai Pál csapata. Soha nem fordult még elő, hogy négyszeri (!) vezetésről bárki is kikapjon a német Bundesliga másodosztályában. Márpedig a berliniek így jártak.

Dárdai Pál új problémával szembesült a Hertha gólzáporos veresége során
Dárdai Pál új problémával szembesült a Hertha gólzáporos veresége során   –   Fotó: Instagram/herthabsc

A Fürth elleni 5-0-s diadal után idegenben, Magdeburgban négy gólt szerzett a Hertha a kezdőcsapatában Dárdai Palkóval és Mártonnal, míg a legkisebb testvér, Bence ezúttal nem kapott játéklehetőséget. Csakhogy hiába vezetett négyszer, végül pont nélkül maradt a Dárdai-csapat. A 6-4-es vereség után a magyar vezetőedző érthetően dúlt-fúlt mérgében.

„Jól kezdtünk, minden a terveink szerint haladt. Csakhogy a vezetéseink után nem tudtuk kontrollálni a meccset, senki sem vállalta a csapatból a felelősséget. 

Támadásban jók voltunk, de védekezésben ócskák

– morogta Dárdai Pál, a szezonban sokadjára is a felelősségvállalást, a vezéregyéniséget, a stabil tengelyt hiányolva övéiből.

 

„Négy idegenben szerzett góllal meg kellett volna nyerni a mérkőzést. Az, ahogy kaptuk a gólokat, új probléma: a naivitás. Tanulnunk kell mindebből. De új a keretünk, és előbb kielemezzük a történteket. Majd ősz végére lesz igazán erős csapatunk” – zárta értékelését optimistán Dárdai.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás