Halász Bence nem akárhogyan ünnepelte a bronzérmét – Videó





Halász Bence éremesélyként dobhatott a kalapácsvetés döntőjében a budapesti atlétikai világbajnokságon, végül pedig meg is szerezte a bronzot. Az ünneplésre saját kifejezést talált ki.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.08.21.
2023-as budapesti atlétikai világbajnokság Halász Bence bronzérem

Halász Bence augusztus 20-án, vasárnap a nemzeti ünnep napján remek eredményt ért el a budapesti atlétikai világbajnokságon, ugyanis bronzérmet szerzett kalapácsvetésben. A 26 éves sportoló 80,82 métert dobott, az ezüstérmet a lengyel Wojciech Nowicki szerezte meg (81,01 m), az aranyérem pedig Ethan Katzberggé (81,25 m) lett. A kiskunhalasi férfi a sikerét követően sajátos módon árulta el, hogy hogyan fog ünnepelni. „Egy grealishezést tervezek” – nyilatkozta az M4 Sportnak Halász Bence, utalva a Manchester City futballistájára, Jack Grealishre, aki a Bajnokok Ligája döntőjének megnyerése után alkotott. De hogy mit is pontosan, az videónkból kiderül.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt, és 6 ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfimaraton 27-én reggel 7-kor rajtol.  

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás