Csercseszov nem kertelt, beszólt a Fradi 10 milliós kiszemeltjének





Daler Kuzjajev, 46-szoros orosz válogatott futballista iránt már több hónapja érdeklődik a Ferencváros, Sztanyiszlav Csercseszov azonban megüzente honfitársának, itt az ideje, hogy döntést hozzon.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.05.
Daler Kuzjajev Sztanyiszlav Csercseszov Fradi leigazolás

Daler Kuzjajev leigazolása már május óta napirendi ponton van a Ferencvárosnál. A 30 éves futballista óriási erősítés lenne a magyar rekordbajnoknak, a Zenitben hat évet töltött, az orosz válogatottban 46 alkalommal szerepelt, értékét pedig 10 millió euróra (3,7 milliárd forint) taksálja a Transfermarkt.

Zenit St. Petersburg v Khimki - Russian Premier League
Daler Kuzjajevnek most már döntést kell hoznia a Fradiról Fotó: NurPhoto via AFP

Kuzjajev július eleje óta szabadon igazolható, ezt használná ki a Fradi, viszont a középpályás nem sietné el a döntést. Sztanyiszlav Csercseszov, a zöld-fehérek vezetőedzője szerint a várakozásra egyre kevesebb idő van. 

„Adtunk a középpályásnak időt a döntésre. Akkor nem volt tiszta elképzelése a helyzetről – ez normális, lehetőséget kell adni az érintettnek, hogy döntsön. A legfontosabb az, hogy a játékos számára megfelelő döntés szülessen. Ismerik a futballistákkal kapcsolatos hozzáállásomat” – nyilatkozta az üllői129 oldalán Sztanyiszlav Csercseszov, amit az Origo szemlézett.

De már itt az idő, hogy Daler döntést hozzon. Már letudtuk a két edzőtábort és előzetesen abban állapodtunk meg, hogy a másodikat – ha minket választ – már velünk kezdi. A helyzet máshogy alakult, de türelmes emberek vagyunk, megértőek.

Kuzjajev iránt Törökországból a Besiktas érdeklődik, amely tavaly a harmadik helyen végzett a török élvonalban. A Fradinak előnyére válhat, hogy jelenleg a Bajnokok Ligája selejtezőjében szerepel, még a Besiktas legjobb esetben is csak a Konferencia Ligában indulhat.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás