Csercseszov hazájában árulta el: így emeli magasabbra a lécet a Fradinál





Magyar és külföldi kiszemeltjei is vannak a Fradi-edzőnek a továbblépéshez. Sztanyiszlav Csercseszov szerint nincs szükség milliárdokra, anélkül is sikerülhet megtenni a következő lépést.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2023.06.01.
Módosítva: 2023.08.04.
Fradi Sztanyiszlav Csercseszov Ferencváros

Terjedelmes interjúban beszélt a Ferencváros ügyes-bajos dolgairól Sztanyiszlav Csercseszov egy orosz hírportálon. A Fradi focicsapatát bajnoki címig és az Európa-liga nyolcaddöntőjéig juttató, 59 éves edző többek között a sikerekről és a nehézségekről, valamint a csapata és a saját jövőjét illető tervekről árult el részleteket.

Sztanyiszlav Csercseszov a magyar bajnoki trófeával
Sztanyiszlav Csercseszov a magyar bajnoki trófeával / Fotó: Nemzeti Sport

Az orosz válogatott korábbi szövetségi kapitányának szavaiból kitűnik: a következő szezonban még jobb csapattal, még szebb eredményekre tör.

„Mint a magasugrásban, magasabbra kell tennünk a lécet. Valamit már elértünk, de most elemeznünk kell, hogyan tegyük meg a következő lépést. Nem ugrásra van szükség, csak megtenni egy újabb lépést” – utalt Csercseszov nyilvánvalóan az El-nél magasabb szintre, a Bajnokok Ligája csoportkörére.

Csercseszov marad a Fradinál, és punktum

A távozásáról szóló pletykákat érintő kérdést csírájában fojtotta el. Elismerte ugyan a török Trabzonspor érdeklődését, de nincs szándékában távozni a zöld-fehérektől.

„Ezek pletykák, és maradjanak is azok! A Ferencvárosnál dolgozom, és csak erre koncentrálok. Ismétlem, Magyarországon vagyok, és az a feladatom, hogy bejussunk a BL-be” – szögezte le Sztanyiszlav Csercseszov.

Barca ellen duplázó óriás is a kiszemeltek között

A Fradi trénere szerint nincs szükség milliárdokat befektetni a nyári erősítésekbe. A tervek közé tartozik a Paks idei gólkirálya, Varga Barnabás leigazolása, akinek a szerződtetéséről a Nemzeti Sport szerint már folynak az egyeztetések. Külföldről a cseh Viktoria Plzen kétméteres csatára, a Barcelona elleni BL-csoportmeccsen duplázó Tomás Chory érkezhet a csatársorba. A fenti Csercseszov-interjúban két orosz kiszemeltről esett szó: Daler Kuzjajev a Zenittől, Arszen Zaharjan a Dinamo Moszkvától érkezhet a középpályára. Szerb sajtóértesülés szerint a Crvena zvezda támadója, Alekszandar Pesics, svéd internetes információk szerint pedig Carlos Strandberg iránt is érdeklődik a magyar bajnok.

 





 





Ezeket olvastad már?
"Azóta is várom a repülőjegyet" - élete drámájáról vallott a magyar válogatott focista

"Azóta is várom a repülőjegyet" - élete drámájáról vallott a magyar válogatott focista

Mike Tyson helyett másik nagyágyút hoz Budapestre Bunyós Pityu

Mike Tyson helyett másik nagyágyút hoz Budapestre Bunyós Pityu

Hadüzenet Németországból, bombaerős ellenfél vár Marco Rossi csapatára

Hadüzenet Németországból, bombaerős ellenfél vár Marco Rossi csapatára

Olyat csinált a magyar válogatott focista, súlyosan eltiltották

Olyat csinált a magyar válogatott focista, súlyosan eltiltották

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás