„Nem értettem ezeket a szavakat” – értetlenül áll a magyar váddal szemben a montenegrói kapitány





Percek alatt elfogyott az 500 belépő a szombati Montenegró–Magyarország labdarúgó Eb-selejtezőre.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.06.16.
Módosítva: 2023.06.16.
Montenegró drukker Marco Rossi

Péntek hajnalban egy fapados járattal elindult a magyar fociválogatott több szurkolója is Montenegróba. Marco Rossi együttese szombaton itt játszik Európa-bajnoki selejtezőt (18.00, M4 Sport). A legnagyobb szervezett szurkolói csoport közösségi oldalán olvasható bejegyzés szerint bár a montenegrói szervezők nagyon kevés jegyet biztosítottak, a szurkolótábor így is ott lesz Szoboszlai Dominikék mögöttírja az Origo. A helyiek a minimális, 500 darabos jegykontingenst biztosították a vendégdrukkereknek.

Fotó: Origo

Az alig egyórás út végén a landolást követően először harsant fel a „Ria, ria, Hungária” rigmus, megadva az alaphangot szombatra. De sokan mennek autóval is, és ugyancsak sokan vannak olyanok is, akik a tengerparti nyaralásukat kötik össze a válogatottmeccsel. Szombaton a magyar tábor szervezetten vonul majd a stadionba.

A pénteki sajtótájékoztatón Miodrag Radulovics, a válogatott élére 2020-ban kinevezett szövetségi kapitány meglepődött azon, hogy a magyar játékosok (nem mondott nevet, de Lang Ádám, a mieink rutinos középső védője mondta ezt egy sajtótájékoztatón) provokációra számítanak a pályán – számolt be a történetről az Origo tudósítója.

„Nem értettem ezeket a szavakat, mert mi egyáltalán nem vagyunk ilyenek. Ahogy minden ellenfelünket, úgy a magyar csapatot is mindenhol barátsággal fogadjuk Podgoricában, kivéve persze a futballpályát” – mondta Radulovics némi éllel a hangjában.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás