Számos tilalom: ezekre kell figyelnie a magyar szurkolóknak

Szombaton a magyar labdarúgó-válogatott Montenegróban játszik Európa-bajnoki selejtezőt. Az MLSZ közleményt adott ki, hogy a Podgoricába látogató szurkolóknak mire kell odafigyelniük.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.06.16.
Módosítva: 2023.06.16.
Montenegró Podgorica Európa-bajnoki selejtező magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott

Június 17-én, szombaton a magyar labdarúgó-válogatott Montenegró ellen játszik Európa-bajnoki selejtezőt. A találkozó Podgoricában került megrendezésre, az MLSZ friss közleményben ismertette a legfontosabb tudnivalókat a kiutazó szurkolóknak.

A magyar szurkolók koreogáfiája a Bulgária elleni Eb-selejtező előtt
A magyar szurkolók Montenegróban is szép számban buzdítják majd a csapatot – Fotó: Csudai Sándor / Origo

„A magyar szurkolók a mérkőzés napján 11.00 és 16.00 óra között Podgoricában, a Radovče étteremben válthatják át a megvásárolt vouchereiket hivatalos mérkőzésjegyre (személyazonosító okmány bemutatása után). A Budvában szállást foglalt szurkolóknak a mérkőzés napján a Park Hotelnél kell gyülekezniük, ahonnan 13:00-kor kocsijukkal, rendőri kíséret mellett fognak átvonulni Podgoricába. A magyar szurkolók számára kijelölt gyülekezési hely Podgoricában a Trg Balšića lesz. A Trg Balšićatól 16:30-ig kell rendőrségi felügyelet mellett a stadionhoz vonulni” – írta a szövetség.

A mérkőzés 18:00-tól kezdődik, a helyszín a Podgoricai Városi Stadion (Podgorica City Stadium).

Ezeket mindenképp kerülnie kell a szurkolóknak

Nem lehet bevinni a stadionba rágalmazó tartalmú plakátokat, transzparenseket, illetve tiltott, vagy intoleranciára uszító jelképeket vagy az emberi jogok elnyomására buzdító tartalmú plakátokat, illetve pirotechnikai eszközöket. A nézők belépése megtagadható, ha egyértelműen alkoholos befolyásoltság alatt állnak vagy viselkedésük egyéb függőséget okozó szer által befolyásolt.

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás