Mozgásfejlesztő torna nagy tipegőknek





A mondókákkal és dalokkal kísért foglalkozáson fejlődik a kicsik kommunikációja is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.08.
Módosítva: 2023.08.08.
mozgásfejlődés gyermek foglalkozás

„A foglalkozásra 18 hónál idősebb, stabilan járó gyermekeket várunk szülői kísérettel. Játékos feladatokkal fejlesztjük a gyermekek egyensúlyérzékét és mozgáskoordinációját. A konduktív pedagógia elveire építve, ill. a folyamatos fejlődés érdekében felhasználjuk a csoporthatás adta lehetőségeket és az aktív tanulási folyamatokat.

Mozgásfejlesztő torna nagy tipegőknek, 18 hós kortól
Fotó: Facebook

A foglalkozás ára: 3500 forint/alkalom
Bejelentkezés szükséges!
[email protected]

„Bihari-Kárpáti Krisztina vagyok, óvodai specializáción végzett konduktor. Családomnak hála már gyermekkoromban megismerkedtem a segítőszakmákkal. Később gimnazistakoromban kezdett körvonalazódni bennem, hogy szeretnék én is mindennek a részesévé válni.

A Semmelweis Egyetem Pető András karának és a konduktív nevelés holisztikus szemléletének köszönhetően megismertem azokat lehetőségeket, amelyekkel segíteni tudok mind a szülőknek, mind gyermeküknek konduktorként. Tanulmányaim során leginkább óvodáskorú, idegrendszeri sérüléssel élő gyermekekkel dolgoztam együtt, mégis a szívemhez legközelebb a 0–3 év közötti gyerekek állnak. Ebben a korai életkorban nagyon fontosnak tartom a mozgásfejlődés nyomon követését. Ekkor a gyermekek hétről hétre változnak, újabb és újabb mozgásformákat sajátítanak el, melyeknek a megfelelő kivitelezése hatással van az egész mozgásfejlődésükre. A foglalkozások alkalmával törekszem a következetességre és a tudatosságra, mindezt játékos körülmények között.”

Időpont: augusztus 8., 16.20
Helyszín: Maminti Kuckó Könyvesbolt és Kávézó
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás