
Gourmet Fesztivál a Millenárison
„Elhozzuk a kedvenc séfjeid, cukrászaid, borászaid, sör- és pálinkafőzőid a Millenárisra!”
Mi kerüljön a konyhába, a kamráspolcokra, ha egészségesen akarunk enni? Egyáltalán: mit együnk?
Ez a dilemma sokakban felmerül, amikor átállnak egy új életformára, költöznek, vagy egyszerűen csak egy alapos takarítást, szortírozást és nagybevásárlást terveznek. (És persze a mindennapokban is). Ebben fog segíteni a Sportkontroll dietetikusa, Gelencsér Adrienn. A kulcsszó: az egyszerűség és a kényelem.
Úgy válogassuk össze az otthon fellelhető alapanyagainkat és alapélelmiszereinket, hogy azokból mindig, bármilyen rohanós hétköznapon is tudjunk valami finomat, gyorsan készíteni. Ehhez viszont nem árt némi élelmiszerismeret, és jó pár praktikai ismeret, ami a beszerzést, a tárolást és az elkészítési módokat illeti. Tematika – jócskán a teljesség igénye nélkül. Ezen kívül szó esik még a receptrendezési elvekről, a menütervezés ördöngös részleteiről, az ételszállítókról, a „maradékmentésről – és még idény szerinti gyors recepteket is fognak mondani. Időpont: június 28., 18 óra. Bővebben itt.
„Elhozzuk a kedvenc séfjeid, cukrászaid, borászaid, sör- és pálinkafőzőid a Millenárisra!”
Nemzetközi ízek, töltött palacsinta, rakott palacsinta, amerikai palacsinta, nagymama féle palacsinta, sós palacsinta, és megannyi különleges íz vár!
„Elsősorban horgolni fogunk, de mindig várjuk az új technikákat, gondolatokat.”
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.