Mi legyen a konyhádban? Online fejtágító az egészséges alapélelmiszerekről





Mi kerüljön a konyhába, a kamráspolcokra, ha egészségesen akarunk enni? Egyáltalán: mit együnk?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.28.
egészséges

Ez a dilemma sokakban felmerül, amikor átállnak egy új életformára, költöznek, vagy egyszerűen csak egy alapos takarítást, szortírozást és nagybevásárlást terveznek. (És persze a mindennapokban is). Ebben fog segíteni a Sportkontroll dietetikusa, Gelencsér Adrienn. A kulcsszó: az egyszerűség és a kényelem.

A kulcsszó: az egyszerűség és a kényelem Fotó: Facebook

Úgy válogassuk össze az otthon fellelhető alapanyagainkat és alapélelmiszereinket, hogy azokból mindig, bármilyen rohanós hétköznapon is tudjunk valami finomat, gyorsan készíteni. Ehhez viszont nem árt némi élelmiszerismeret, és jó pár praktikai ismeret, ami a beszerzést, a tárolást és az elkészítési módokat illeti. Tematika – jócskán a teljesség igénye nélkül. Ezen kívül szó esik még a receptrendezési elvekről, a menütervezés ördöngös részleteiről, az ételszállítókról, a „maradékmentésről – és még idény szerinti gyors recepteket is fognak mondani. Időpont: június 28., 18 óra. Bővebben itt.





Ezeket olvastad már?
Halmajális – kóstold meg a legjobb kőbányai halászlevet!

Halmajális – kóstold meg a legjobb kőbányai halászlevet!

Tavaszi piknik Etyeken

Tavaszi piknik Etyeken

A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is

A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is

Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

Top hírek

program

Tavaszi piknik Etyeken

Ami biztosan várható: finom borok, zeneszó, virágillat, ínycsiklandó falatok, kézműves termékek és a környék pincészeteinek színe-java.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás