Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jobban kordában kellene tartania az érzelmeit. Ha valakit nem kedvel, az sajnos olyan látványosan ül ki az arcára, hogy az illetőnek lehetetlen nem tudnia róla. Pedig talán jobb lenne, ha nem is sejtené.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az évek múlnak, de az érzései még mindig ugyanazok valaki iránt. Történt ugyan egy s más, de ez még nem volt elég a változáshoz. Nem baj, ha a céljai is a régiek maradtak. Ellenkező esetben el kell gondolkoznia.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Mostanában sok problémája adódhat a társkapcsolatban, a családban. Néha nem is tudja pontosan megfogalmazni sem, hogy mi is az. Pedig az első lépés, hogy tisztázza az ellenérzései okát. Az már fél gyógyulást jelenthet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha úgy érzi, egyre távolabb kerül eredeti céljaitól, akkor talán itt van az ideje, hogy változtasson az életvitelén. Az utóbbi időben túl sokat vállalt. Mégis, mintha egy helyben haladna. Tegyen le a terhekből, ha szárnyalni akar!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön nem az a fajta, aki egykönnyen megijed a változásoktól. Most se tegyen így. Egyszerűen csak igyekezzen úgy alakítani a dolgokat, hogy a végén ön kerüljön ki előnyös pozícióban a váratlan helyzetekből. Menni fog!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most az egyszer ne aggodalmaskodjon annyit. Kicsit engedje el a kormányt, hagyja, hogy maguktól történjenek a dolgok. Van, amire ilyenkor adódik a legjobb megoldás. Egy kis görbe estét megengedhet!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Érzékeny napja van ma: minden megjegyzést magára vesz, minden szóban hátsó gondolatot lát. Pedig nem így van: szeretik, és igénylik az ön társaságát a családtagjai. Előbb eressze ki a gőzt, aztán törődjön velük.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valószínűleg van egy titkos imádója. Ha ébren nem is, de álmában már rájöhetett, ki is lehet az az illető. Ma adjon egy esélyt magának a találkozásra. Szervezze úgy, hogy mindenképpen összefussanak valahol.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Talán úgy érzi, társa túl ridegen, túl kimérten bánik önnel. Hogy a hatékonyság a kapcsolatukban fontosabbak, mint az érzelmek. Az élet apró dolgaiban is meg kell azonban látnia a szeretetet, a kisebb figyelmességekben, gondoskodásban.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az utóbbi időben – akár bevallotta magának, akár nem – sokat szomorkodott. Most már úton van a boldogság! Valószínűleg egy kedves személy képében kopogtat be önhöz. Talán egy régi szerelem, de lehet, hogy teljesen új.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nem lesz könnyű a napja: a vártnál nehezebb lesz megoldania a munkahelyi problémákat, és a kedvesével is külön csatározásokba kell merülnie. A kettős küzdelem felőrli, esetleg teljesen le is béníthatja. Béküljön ki!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ne higgye azt, hogy a viták csak ellenségeskedést szülhetnek. Néha ez az egyetlen út ahhoz, hogy a béke megteremtődhessen. Ha kiélezett helyzetbe kerül, vagy egyszerűen csak hátrányban érzi magát valamiben, tegye szóvá!