„Daniel volt a legimádnivalóbb kisfiú” – meghalt egy 4 éves kisfiú, miután az orvosok hazaküldték a kórházból azzal, hogy szedjen lázcsillapítót

Meghalt egy tündéri 4 éves kisfiú, akit az orvosok többször is azzal küldtek haza a kórházból, hogy kapjon otthon lázcsillapítót.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.08.12.
tragédia orvosok gyerek kórház

Lindita Alushi és Kastriot Klosi négyszer vitték fiukat, Danielt a camdeni Royal Free Kórházba, Londonban, a halála előtti héten, de minden alkalommal hazaküldték őket. A második és harmadik látogatás során az orvosok csak annyit tanácsoltak a szülőknek, hogy adjanak fiuknak Calpolt és Ibuprofent.

Gyertya gyász halál tragédia
Fotó: Pexels/Illusztráció

A negyedik látogatáskor Danielt – aki autista volt –, azonban már azonnal fel kellett venni a gyermek sürgősségi osztályra szepszissel, és órákkal később pedig már halott volt.

Az édesanya, Lindita, aki gyógyszertári asszisztens és szakképzett orvos szülőhazájában, Albániában, így nyilatkozott: 

Daniel volt a legimádnivalóbb kisfiú, és olyan áldottak voltunk, hogy ő volt a fiunk. Imádott velem sütni-főzni. Szerette az állatokat, mások történeteit hallgatni és a barátaival játszani. Daniel nagyon kíváncsi és érdeklődő volt. Egyszerűen egy igazi öröm volt a társaságában lenni.

Az édesanya ezt követően így folytatta: 

Még mindig küzdünk azzal, hogy megértsük, mi és miért történt Daniellel. Folyamatosan vittük őt a kórházba, és nagyon aggódtunk az állapota miatt, de semmi sem készíthet fel arra, hogy közöljék veled, hogy a kisfiad meghalt. Az a nap örökre megváltoztatta a családunkat. 

A kicsi érthetetlen halála után a pár orvosi gondatlansággal foglalkozó ügyvédektől kért segítséget, a Daniel halálával kapcsolatos vizsgálat várhatóan augusztus 13-án kezdődik a Poplar Coroner’s Courtban. A vizsgálat várhatóan két napig tart, és a család reméli, hogy végre választ kapnak a kérdéseikre – írja a Mirror

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás