Heti horoszkóp: több csillagjegyet is ellenségeskedés fenyeget, vigyázz, mit teszel!

A Vízöntőtől a körülmények megkövetelik, hogy egyedül tudjon cselekedni, míg a Halak jobban jár, ha most nem kezd önmegvalósításba. Heti horoszkóp a július 15. és 21. közötti időszakra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.
csillagjegy heti horoszkóp horoszkóp

Lássuk, mit ígér a heti horoszkóp a július 15-től 21.ig tartó időszakra!

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ez a hét minden szempontból jó lehet: örömet okoznak a gyermekeid, a szeretteid, a munkahelyeden pedig sikereid lesznek. Szerdától azonban előbújik belőled a parancsolgatási kényszer, ami ellenségeskedéssel végződhet. Próbáld csak magadat irányítani, jobb lesz mindenkinek.

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Nem ez a megfelelő alkalom a nagy kezdetekre, ezért érdemes arra összpontosítanod, hogy megtartsd a jelenlegi pozíciód és megszabadulj azoktól a dolgoktól, amelyek már nem szükségesek neked. A hét közepén valószínűleg unalmasnak találod, hogy az életed nyugodtan zajlik, így kalandok után nézel.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Több dolgot is megpróbálsz egyszerre végezni, miközben a következetlenség és a felületesség elkezd irritálni. A lehetőség, hogy a dolgok sűrűjében legyél, csak növeli a lelkesedésed és a győzni akarásod. A szerda kiváló az új kezdetekhez. Emellett a hét második fele alkalmas a családi költségvetés tervezésének megkezdésére.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Pár embernek felrovod a mulasztásait, ami konfliktust okozhat a héten. A dolog ugyanis visszafelé fog elsülni: téged vádolnak meg azzal, hogy nem teljesíted a kötelezettségeidet, és túlzott hidegséget, közömbösséget mutatsz. Ne hagyd, hogy az érzelmeid átvegyék az irányítást, ellenkező esetben képes leszel olyan tettekre, amelyeket később szégyellni fogsz.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ezen a héten légy éberebb a pénzügyi döntéseid során. Szerdán úgy érzed majd, hogy el kell halasztanod egy szerződés aláírását. Ha így lesz, állj el a lépéstől, jobban jársz. A csütörtök azonban jobban alakul, mint ahogy számítottál rá. A körülötted lévők is szívesen segítenek neked és bölcs tanácsokat adnak.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Ezekben a napokban sokkal nehezebben reagálsz az anyagi problémákra: ha nem tudod megvenni azt, amiről álmodsz, rettentően dühös leszel. Légy azonban óvatos: a haszontalan aggodalmak a betegségek súlyosbodását okozhatják. Ha ezt a részét könnyen veszed az életednek, akkor jól is folytatódhat a hét. Ez idő alatt több csúcsot is meg lehet hódítani.  

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ha a hét elején úgy érzed, hogy nehezen kötsz kompromisszumot a párkapcsolatodban, akkor jobb, ha a nehezebb kérdések megoldását a hét végére halasztod. Mivel a csillagok szerint a hét második felében megfelelő alkalom jöhet egy új kapcsolathoz, de akár a házasságkötéshez is, gondolkodj el a lehetőségeiden és a valódi vágyaidon.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ne vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyek során a legcsekélyebb gyanúja is fennáll annak, hogy kudarcot vallhatsz. Mindenesetre ne tedd ki magadat semmilyen anyagi kockázatnak. Szükséged lesz külső tanácsokra és a szeretteid segítségére. Nagy a valószínűsége annak, hogy kitörnek belőled azok az érzelmek, amelyeket már régóta raktároztál magadban.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Rádöbbenhetsz, hogy a korábban elkezdett feladatok közül melyeket nem tudsz még mindig elvégezni, és melyiktől kell sürgősen megszabadulnod. A munkahelyeden ebben az esetben egyáltalán nem számít, hogy képes vagy-e konkrét eredményeket elérni vagy sem, mivel ellenállsz a megnövekedett terhelésnek.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Kedvező időszak ez a párkapcsolatodban és nagy örömödre a gyerekekkel is sok mindenben meg tudsz majd egyezni. De óvatosan a pénzzel. Lehetőleg ne adj kölcsön senkinek. Ha szeretnél hitelt felvenni, akkor alaposan ismerd meg a pénz visszafizetésének minden részletét, hogy ne kerülj adósságspirálba.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Ezen a héten lehetőséged lesz szerencsét próbálni. Nyugodtan kezdj el egyszerre több irányba haladni. A gondolataidban hajlanál az együttműködésre, de a körülmények megkövetelik, hogy egyedül tudj cselekedni. Éppen ezért a társaidat is ellenségként kezeled majd, akikkel meg kell küzdeni.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ne ütemezz be fontos megbeszéléseket, mert nagy a valószínűsége annak, hogy ezek meghiúsulnak vagy határozatlan időre elhalasztódnak. Ez azonban hasznos késleltetés lenne számodra, hiszen újra át tudsz mindent gondolni. Az önbizalom hiánya arra kényszeríthet, hogy új utakat keress az önmegvalósításra, a mostani próbálkozások azonban nagy valószínűséggel kudarcot vallanak a rossz időzítés vagy a kedvezőtlen körülmények miatt. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás