Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy mély érzelmeket kezd táplálni valaki iránt!

Az Oroszlán őrjöngése megrémiszt egyeseket, a Skorpió pedig kezd beleszeretni egy barátjába.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.08.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

Kos
III. 21.–IV. 20.
Olyan célt tűztél ki magad elé, amelyet szinte lehetetlen megvalósítani, de tele vagy szerencsére energiával. Próbálkozni lehet. A munkád mostanában eléggé megmérgezi a romantikus együttléteket, hiszen a másik feled nehezen tűri, hogy keveset vagy vele. Kérd átszellemültebben és őszintébben a türelmét!

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
Ha nem figyelsz eléggé a héten, minden szétesik körülötted. Mond el a barátaidnak, hogy mostanában miért vagy zárkózottabb. A kommunikáció minden nehéz helyzeten segít. A szerelmi életedben érezned kell, hogy mikor kell lassítani vagy gyorsítani. Most inkább az előbbi javasolt.  

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Amennyiben búcsút intenél végre a régi életednek, a törés-zúzás helyett próbálj meg lenyugodni és okos döntéseket hozni. Talán még érdemes mérlegelni, tanácsot kérni, pár napig átrágni mindent és aztán lépni. Írd össze az előnyöket és a hátrányokat, az is segíteni fog.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Az életedben feltűnt valaki, aki iránt egyre mélyebb érzelmeket táplálsz. Energiával és kreativitással tölti meg az életedet. Lehet, hogy itt lenne az ideje, hogy felfedd az érzéseidet. A határozottságod és a kezdeményezőkészséged tetszeni fog neki. Lesznek viszont, akikkel nehezen értesz szót, de ne vedd őket komolyan!

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Az érzelmeid eluralkodnak rajtad és ez sajnos minden döntésedet befolyásolja. Igyekezz nem teret adni ezeknek a helyzeteknek. A környezeted meg van lepve a viselkedéseden, szinte megrémiszti őket. Próbálj meg senkit sem megijeszteni a hirtelen, szenvedélyes vallomásaiddal. Maradj hű önmagadhoz.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A kreatív oldaladat kellene most megmutatnod, és minden felmerülő problémád elillanna. Érdekes, hogy ezek a nehéz helyzetek megerősítenek, szinte formába lendítenek. A párod boldog, hogy értékeled a családotokért végzett erőfeszítéseit és ez harmóniát hoz a kapcsolatotokba. A kölcsönös gondoskodás légköre uralkodik az otthonotokban.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Hiába szeretnéd, ezen a héten elkerül a szerencse, ezért hanyagold a különféle pénzről szóló játékokat. Az idegeskedést a konfliktusokat is igyekezz távol tartani magadtól, azonban a tapintatosságod jó, ha megmarad. Ha lehet, most ne akarj kitűnni a tömegből, hidd el: így is le tudod majd aratni a munkád gyümölcsét!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Az egyik barátoddal sok mindent át kellene beszélnetek. Lehetséges, hogy van itt némi vonzalom is. Úgy tűnik, itt az ideje, hogy te és ez a személy megbeszéljék egymással, mi is történik köztetek. Addig is, találj ki valami hasznosat magadnak: menj el egy edzőterembe, takarítsd ki a lakást vagy táncolj.  

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Ingerlékeny és féktelen vagy másokkal szemben az utóbbi időben, ez viszont nem igazán vált ki szimpátiát a többiekből. Próbálj hát megnyugodni és engedd ki valahogy a felgyülemlett gőzt, különben a legrosszabb pillanatban csaphatnak ki a negatív érzelmeid, ami konfliktust provokálhat közted és a kedvesed között.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Dolgozz az elkövetkezendő pár napban azon, hogy megold a nézeteltérést, amely elég nagy szakadékot okozott közted és a barátaid, illetve a családod között. Amíg nem foglalkozol vele, nem tudod a figyelmedet a Nagy Ő keresésére összpontosítani. Ez a lépés segít, hogy jobb esélyeid legyenek a szerelemben.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Használd ki azt a képességedet, amivel szinte percek alatt meg tudsz győzni másokat, hogy kövessenek vagy segítsenek az utadon. Még hálásak is neked ezek az emberek, mert úgy alakítod a dolgokat, hogy örüljenek a saját nagylelkűségüknek. Elképesztő fejlődésen mész körül. Csak így tovább!

Halak
II. 20.–III. 20.
Bár szívesen elkerülted volna, de kénytelen leszel belemerülni a részletekbe, ha meg akarsz oldani bizonyos nehézségeket, különben a dolgok kicsúsznak a kezeid közül. Jobb lesz egyelőre a kis feladatokat megoldani, a nagyokat pedig elhalasztani. Több akadály is felmerül a párkapcsolatodban, de bizonyíthatod a szándékaid komolyságát.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás