A nyári főtt kukoricánál talán nem esik semmi jobban.
Nincsen nagy titok a főtt kukorica készítése terén, mégis sok embernek beletörik a bicskája. Nem lesz elég puha, vagy éppen nem olyan finom, mint a Balaton partján. A Mindmegette gasztroblog segítségével annak jártunk most utána, hogy hogyan lehet a lehető legfinomabban elkészítenünk az otthonunkban az ínycsiklandó kukoricát. Kétféle verziót hoztunk nektek, a gasztroblog lábasban főzött verzióját és a Street Kitchen mikrós megoldását.
Lássuk a Mindmegette tippjeit:
Ha kipróbálnátok valami újat, akkor elkészíthetitek mikróban is a főtt kukoricát, még ha mi személy szerint inkább a főzött verziót preferáljuk. A mikrós elkészítési módhoz ebben a videóban láthattok tippeket:
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre