
Így spórolhatsz több ezer forintot: készíts otthon főtt kukoricát, mutatjuk, hogyan lesz a legfinomabb!
A nyári főtt kukoricánál talán nem esik semmi jobban.
Nincsen nagy titok a főtt kukorica készítése terén, mégis sok embernek beletörik a bicskája. Nem lesz elég puha, vagy éppen nem olyan finom, mint a Balaton partján. A Mindmegette gasztroblog segítségével annak jártunk most utána, hogy hogyan lehet a lehető legfinomabban elkészítenünk az otthonunkban az ínycsiklandó kukoricát. Kétféle verziót hoztunk nektek, a gasztroblog lábasban főzött verzióját és a Street Kitchen mikrós megoldását.

Lássuk a Mindmegette tippjeit:
- A kukoricákról leszedjük a leveleket, és a kukoricahajat.
- A lábas aljára teszünk néhány zöld levelet, rátesszük a kukoricákat, majd néhány levéllel befedjük őket. Felöntjük vízzel, majd ízlés szerint megsózzuk.
- A forrástól számítva kb. 15 percig főzzük, majd a vízben hagyjuk kihűlni a kukoricákat.
- Ízlés szerint megsózva kínáljuk.
Ha kipróbálnátok valami újat, akkor elkészíthetitek mikróban is a főtt kukoricát, még ha mi személy szerint inkább a főzött verziót preferáljuk. A mikrós elkészítési módhoz ebben a videóban láthattok tippeket:
Top hírek


Szítsd fel a tüzet: a jó szexting 5 szabálya
Izgalmat vinnél a párkapcsolatodba?

Nem várnak karácsonyig: ezen a napon szakít a legtöbb pár
Sokak számára szomorú az ünnep...
Hírlevél-feliratkozás
Hírlevél-feliratkozás
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre