
A legtöbben nem tudják, de nagyon rossz szokás ez.
Nyakig vagyunk a kukoricaszezonban, ezért nem csoda, hogy ez a szezonális finomság gyakori visszatérő a nyár során. Grillezve és főzve is isteni, utóbbi esetben pedig a főzővíz is aranyat ér. Hogy miért? A Mindmegette elárulja.
Kukoricafőzés után fazékban maradt víz szinte minden esetben a lefolyóban végzi. Nagy hiba, hiszen a kukorica főzővizében az aromák mellett a keményítő is megtalálható, így kiválóan felhasználható bizonyos szószok sűrítéséhez, emulgálásához. Ha legközelebb te is a kukorica főzővizével készíted, a tésztán is sokkal jobban megtapad, arról nem beszélve, hogy mennyei ízt kölcsönöz az ételnek.
Használd parmezános vagy paradicsomos tészták szószához, de összességében bármelyik variációnál jól működik. Arra azért figyelj, hogy egyetlen evőkanálnyi bőven elég ebből a kiváló alapanyagból a tökéles ízhatás eléréséhez.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Elképesztően izgalmas fejlesztés zajlik.
Útmutató az ekcéma elleni harchoz.
„Húsz százalék volt az esélye, hogy belehalok a műtétbe.”
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.