
Kulcsfontosságú felfedezést tettek a tudósok – ezzel garantáltan csökkenthető a rák kockázata
Egy új tanulmány is ezt bizonyítja.
Belevarázsolta a fickó a fokhagymás kencét a lángosba.
A mostani, becsapósan tavaszias idő sokakból előhozhatja a nyár utáni vágyat, a legforróbb évszak pedig elképzelhetetlen finom, forró lángos nélkül. Az új-zélandi születésű Andy Hearnden pedig most éppen azzal hódít az interneten, hogy megmutatja, miképp készíti a magyar lángost. Aki azt gondolná, hogy tud valaki, pláne külföldről nekünk, magyaroknak újat mutatni lángos témában, az bizony nem áll távol az igazságtól!
Andy ugyanis a tésztához elengedhetetlen összetevők (liszt, víz, só, élesztő, cukor) mellett ugyanis a kész lángos megkenéséhez használt fokhagymás-olajos elegyet is lazán beledolgozza az első pihentetés után a kelt tésztába. Innentől pedig már ismerős a történet vége: formázás, sütés, a végeredményre pedig mehet a tejföl és a reszelt sajt – írja a mindmegette.
Egy új tanulmány is ezt bizonyítja.
Itt a csodafegyver a szennyeződések eltávolítására.
Mutatjuk, mely csillagjegyekről van szó!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre