Karmikus szerelem: ezeket a csillagjegyeket az ég is egymásnak teremtette





Az együttlétre hivatott csillagjegyek mágnesként vonzódnak és nem is engedik el egymást.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.24.
csillagjegy kapcsolat szerelem asztrológia horoszkóp

Az asztrológia szerint vannak csillagjegyek, amelyek képviselői egymásnak lettek teremtve. Még ha rövid ideje is ismerik egymást, akkor is tudják: örökre együtt maradnak. Mutatjuk, kik az égben írt szerelmesek!

romantika, romantikus vacsora, szerelem, szerelmespár, Valentin-nap, randevú, randi, Shutterstock  1276385140
Te már megtaláltad a nagy őt? Fotó: Shutterstock

Vízöntő és Szűz

Mindkét jegy praktikus és logikus, hajlamos kerülni az érzelmek nyílt kimutatását. Emellett viszont hatalmas szívük van és mindig arra törekszenek, hogy többet tegyenek az őket körülvevő emberekért. A Szűz hisz a szervezettségben, a Vízöntő pedig új ötleteket visz a kapcsolatba. Míg a Vízöntő inspirálja társát, hogy túlnőjön a szokásos rutinján és a hagyományos életmódján, a Szűz stabilitást kínál. Együtt olyan párost alkotnak, amely akcióorientált, és kevésbé fogékony a drámákra vagy az érzelmi kitörésekre.

Oroszlán és Mérleg

Az ellentétek vonzzák egymást, ez az ő mottójuk! A tüzes Oroszlán magabiztosságot, életkedvet sugároz, ugyanakkor vezető típus, aki figyelemre vágyik. Szenvedélyes, nyitott és impulzív, az érzelmei vezetik. A Mérleg a harmóniát, a szépséget és az egyensúlyt szimbolizálja. Társaságkedvelő személy, aki a logikára hagyatkozik. Kapcsolatukban a Mérleg harmóniára törekvése segít enyhíteni az Oroszlán vehemenciáján. A Mérleg megérti, hogy az Oroszlán időnként túl drámaian éli meg az érzéseit, máskor pedig kalandot és szenvedélyt hoz az életébe. Tökéletes párt alkotnak, akik kihozzák egymásból a legjobbat!

Skorpió és Bika

A Skorpió intenzív és szenvedélyes, de mély érzelmi kapcsolatokra vágyik. Gyanakvó természetű, mert nem akarja, hogy kihasználják, ugyanakkor rendkívül hűséges és gondoskodó. A Bika a stabilitásáról, érzékiségéről ismert, ő is hűséges típus. Együttlétük intim, a Bika a megbízhatóságával megteremti a kapcsolat alapjait, a Skorpió pedig izgalmat hoz az állandóba. Mindketten azt adják, amire a másik vágyik! Céljaik közösek, együtt haladnak a megvalósítás útján.





 





Ezeket olvastad már?
Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás