Vigasztalhatatlan lesz csütörtökön ez a csillagjegy





Ezt hozza ma a csillagok a jegyeknek.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.12.07.
Módosítva: 2023.12.07.
horoszkóp Kos vigasztalás

2023. december 7.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Csütörtökön is a kitartó munkáé a főszerep, és mivel egyre jobban fárad, most az sem vigasztalja, hogy másokkal együtt próbál túl lenni a nehezén. Ma azért jó esély van rá, hogy sikerüljön végre tisztázni fontos kérdéseket, ami mégiscsak jókedvre deríti.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A párja valamivel meg akarja lepni, de kicsit tanácstalan. Jobban tenné, ha kézbe venné az ügyet, és csak úgy mellékesen elhintené, minek is örülne igazán, ha a fa alá kerülne. Nem fogja zokon venni, sőt, örülni fog a tanácsnak.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Önhibáján kívül keveredhet valami zűrös ügybe, ha segíteni akar valakin. Persze ez nem azt jelenti, hogy meg kell tagadnia a segítséget, de jól gondolja meg, hogy hogyan teszi. Ha lehet, legyen most mértéktartó abban, hogy mennyire avatkozik bele mások életébe.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Csütörtökön egyaránt nagyon jól kijön a munkatársaival és a szeretteivel. Mintha egy angyal szállta volna meg önt: mindenki arcára mosolyt tud varázsolni. És bizony a környezetében sokaknak van szüksége angyalokra. Legyen jó hozzájuk!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma semmiképp se húzza fel magát apróságokon! Ahelyett, hogy részletkérdéseken bosszankodik, inkább a nagy egészre kellene koncentrálnia. Ha úgy látja, hogy az erejét, türelmét felemészti a taktikázás, inkább hagyja az egészet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai nap sok izgalmat tartogathat az ön számára. Ezért nem baj, ha részt vesz egy baráti, ismerősi program, vagy munkahelyi esemény szervezésében. Valakivel épp most köthet ismeretséget, ami hasznára lesz.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valaki meglepő pletykával találhatja meg csütörtökön. Ön valószínűleg elég gyorsan átlát a szitán, és hamar rájön, mi a mozgatórugója a másiknak. A hír ugyanis valószínűleg nem igaz, szóval tényleg nem árt résen lennie.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csütörtökön elérkezhet ahhoz a ponthoz, hogy egyszerre csak elege lesz mindenből. A munkájából leginkább. Pedig higgye el, megéri még egy picit kitartóan küzdeni! Ha felnéz, akkor már láthatja a fényt az alagút végén!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lehet valaki a környezetében, aki furcsa viselkedéssel próbál több figyelmet provokálni. Jobb, ha passzív marad kifelé, legyen bármi is az, amit érez az illetővel kapcsolatban. Ne adja meg neki ezt az elégtételt, hogy hagyja magát felbosszantani.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma meg kell védeni a határait, valaki ugyanis túl közel merészkedik. Talán olyasmibe is beleszól(na), amihez aztán tényleg semmi köze. Az illető nem igazán veszi észre, kivel van dolga... Mutassa meg neki!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Csütörtökön eléggé időzavarba kerülhet, egyszerűen sehogy se fér bele mindaz, amit tervezett. Sajnos tudomásul kell vennie, hogy egy nap mindenkinek csak 24 órából áll, hiába akar kisajtolni belőle többet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most a környezete is igazán támogató, és segítőkész emberek vannak ön körül. Nem szégyen élni a felkínált segítséggel, tegye meg! Sőt valószínűleg épp azzal tenne boldoggá valakit, ha hagyná, hogy segítsen önnek.





 





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás