Ez a csillagjegy ma nosztalgikus hangulatba kerül





A Szűznek lelkiismeret-furdalása lehet, a Mérleg legyen óvatos!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.16.
hold csillagjegy horoszkóp

Horoszkóp – 2023. december 16.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold már átlépett a találékony és eredeti Vízöntőbe, ami jó szórakozást ígér erre a szombatra. Mit szólna hozzá, ha szervezne a barátokkal egy elő-karácsonyi vacsorát? Érdemes ma emberek közé menni, kikapcsolódni, és ha szingli, ismerkedni is.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha ma nem lazít, legalább egy kicsit, akkor most egy darabig talán nem lesz erre lehetősége. Tervezzen be egy kirándulást, foglalkozzon önmagával, pihenjen, sportoljon, vagy vonuljon el egy kicsit a társaságtól!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szombaton egy váratlan találkozás teszi érdekessé a napot és elképzelhető, hogy emiatt először negatív érzései támadnak, vagy elbizonytalanodik. Higgye el, most igazán nincs miért aggódnia! A dolgok jó irányba indulnak el ön körül.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma nosztalgikus hangulatba kerül, de hát nincs is ezzel semmi baj. Egy-egy kis mozzanat, karácsonyi hangulat elég ahhoz, hogy visszarepítse a gyerekkorába. Higgye el, ön is meg tudja teremteni ezt a karácsonyi csodát a családja életében!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ezen az adventi hétvégén érdemes picit mozgolódni, és társaságba menni, kikapcsolódni. Érdekes benyomások érik, amik hatással vannak a világnézetére is. Van valami, ami most különösen felkelti az érdeklődését. Ez később még hasznos lehet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szombaton egy olyan dologgal foglalkozik, vagy olyasmire készül, ami valaki másnak közben egy kis kellemetlenséget okozhat és ez meg lelkiismeret-furdalást okoz önben. Higgye el azonban, hogy nem lehet minden esetben mások érdekeit a magáé elé helyezni!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szombaton egy gyors és olcsó megoldást kínálnak fel önnek egy problémára és lehet, hogy nagy lesz a csábítás, hogy éljen is a lehetőséggel, de vigyázzon, lehet hogy ez egy átverés! A döntés előtt kérjen időt!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma lehet, hogy valaki át akarja verni, nem lesz őszinte önhöz, talán még az is hazugság, amit mond és amit gondol. Legyen ma körültekintőbb és gyanakvóbb az átlagosnál! Kérdezzen vissza, ha valami nem világos, kérjen részletesebb tájékoztatást.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Talán úgy érezheti, hogy mostanában a környezetében valaki segítség helyett inkább akadályozza és ez, ha így marad, nem tesz jót kettejük kapcsolatának. Lehet, hogy ma el kell gondolkodnia azon, érdemes-e csökkentenie a közös pontokat vele.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szombaton egy új hír, vagy információ lehet az, amely alkalmat teremt arra, hogy valakivel felvegye a kapcsolatot és ezáltal kezdeményezze a viszonyuk enyhülését. Éljen a lehetőséggel és lépjen, az illető valószínűleg kapni fog az alkalmon!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma jó napja lehet, csak egy furcsa kérdés hozza zavarba. Lehet, hogy az ünnepekkel kapcsolatosan kavar valaki. Szerencsére ön mindig nyitott az új ötletekre. Azt azért ne hagyja, hogy a másik folyton újratervezze a dolgokat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vízöntő Holdnál fontos, hogy ne ragaszkodjon a régi, megszokott kerékvágáshoz, és akkor nem marad el a siker. Legyen egy picit rendhagyó a karácsonyi készülődésben is: a mai napon egészen eredeti ötletei lehetnek.





 





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás