Mutatunk egy ősi jövendölést, amely megmutatja, milyen életutat jelez neked a sors





A cigány horoszkóp segítségével olyan erényeket tudhatsz meg magadról, amire eddig nem is gondoltál, hogy benned van.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.10.05.
cigány horoszkóp ősi életmód jövendölés

Az Astronet jóvoltából egy olyan különleges horoszkópot hoztunk el most nektek, amiről eddig lehet, hogy nem is halottatok, vagy csak egyszerűen elkerülte a figyelmeteket.  A cigány horoszkóp egy olyan ősi jövendölés, amely erős tükör lehet az embernek, ami után valószínűleg teljesen másként fogsz magadra és az előtted álló útra tekinteni. 

Fotó: Pixabay /  Pixabay

Ne habozz, nézd meg, melyik jegyben születtél, és olvasd el, milyen életutat szánt neked a sors:

 

Cigány horoszkóp:

 

Csésze 

  • (január 21-február 19.)

Az alkalmazkodás, a rugalmasság jegye a Csésze a cigány horoszkóp szerint. A jegy szülötteként te is könnyen alkalmazkodsz másokhoz és a változó körülményekhez, kedvességeddel, gyengédségeddel szinte vonzod magadhoz az embereket és a boldogságot. Valahogy mindig úgy alakul, hogy a nehézségekben segítőkre találsz, jó szerencséd nem pártol el tőled. Egyik nehéz életfeladat számodra, hogy megtanulj határozottan kiállni az érdekeidért. A harmonikus kapcsolataid, kapcsolódásaid egész életedben boldoggá tesznek.

Kápolna 

  • (február 20-március 20.)

A hit, a remény, a bizalom, a transzcendencia jegye a Kápolna. A jegy szülötteként saját belső iránytűdet követed egész életedben. Mindig a jóra törekszel, kerülöd az ítélkezést, segítőkész és empatikus vagy másokkal. Kívülről nézve néha kissé álmodozónak tűnsz, pedig valójában csak másra irányítod belső fókuszodat, mint az átlag. Az érzelmi megfontolásaid vezetnek. Szükséged van ugyanakkor “leföldelt” energiákra, hogy ne veszítsd el stabilitásodat. Töretlen optimizmusoddal mindig bevonzod a jót az életedbe.

Tőr 

  • (március 21-április 20.)

A kezdeményezőerő, az energia, a tettrekészség és a becsület jegye a Tőr a cigány horoszkópban. Te egészen biztosan minden helyzetben nyílt lapokkal játszol, soha nem simlizel, és messze elkerülöd az álnok embereket. Hajlamos vagy viszont az indulatos kitörésekre, mellyel megnehezíted a veled való együttműködést. Sikeres életutat tudhatsz a magadénak, de gyakran emlékeztesd magad rá, hogy nem kell minden harcot megvívni másokkal…

Korona 

  • (április 21-május 20.)

Kiáradó, erős energiákat jelez a Korona jegy a cigány horoszkópban. S bizony igencsak erős szexuális kisugárzással rendelkezel. Jó érzékkel nyúlsz a pénzhez, az üzleti életben is sikerekre számíthatsz. Ha lehetőséget kapsz a vállalkozáshoz, mindenképpen érdemes belevágni. Vezetésre születtél, szinte minden helyzetben ösztönösen átveszed az irányítást. Nem félsz a harctól, a vitától, de a kemény munkától sem futamodsz meg. Dolgos vagy, szorgalmas és kitartó, nagy megbecsülésnek örvendesz.

Gyertyatartó 

  • (május 21-június 20.)

Az öröm, a remény jegye a Gyertyatartó. A jegy szülötteként neked is fontosak az értékek, amiben hiszel, ezeknek megfelelően élsz. Fontos számodra, hogy hiteles személyiség legyél, és az egész életviteled, a munka, amit kiadsz a kezedből, és a családi életed is tükrözi az elveidet. Becsületességedben mindig meg lehet bízni. Mivel vannak olyan kérdések, amiben nem engedsz, ez okozhat elhúzódó konfliktusokat az életedben. Ugyanakkor mindig képes vagy meglátni az élet apró örömeit, így a sors megjutalmaz a tisztességedért.

Kerék 

  • (június 21-július 21.)

A családi harmónia, a kiáradó energiák, a termékenység jegye a Kerék a cigány horoszkópban. Szívesen kapcsolódsz másokhoz, fontos számodra az otthon biztonsága, nyugalma, melege. Mindent meg is teszel ezért, és képes vagy megadni az érzelmi biztonságot a szeretteidnek. Te magad ugyanakkor nagyon érzékeny típus vagy, és könnyen kibillensz a lelki nyugalomból. Ugyanakkor könnyen vissza is nyered a lelki békédet köszönhetően optimista, könnyed természetednek.

Csillag 

  • (július 22-augusztus 22.)

A béke jegye a Csillag a cigány horoszkópban. Mindig harmóniára törekszel, és kivételes tehetséged van ahhoz, hogy egymással szemben álló érdekeket, feleket kibékíts, közös nevezőre hozz. Minden munkahelyeden szeretnek téged, megbecsült, jó kolléga vagy, miközben ügyesen taktikázol, és jól érvényesülsz. A szerelemben is sokat hódítasz, nagyon népszerű lehetsz az ellenkező nem tagjai között simulékony természetednek köszönhetően.

Harang 

  • (augusztus 23-szeptember 23.)

A fejlődés jegye a cigány horoszkóp szerint a Harang. A jegy szülötteként te is mindig többre, jobbra törekszel, igyekszel minden helyzetben a lehető  legtöbbet kihozni magadból. Fontos számodra, hogy hasznára legyél a szeretteidnek és a téged körülölelő világnak! Határozott elveket követsz, ugyanakkor képes vagy a kompromisszumokra is. Sikerre és családi harmóniára, szeretetre számíthatsz az életutad szerint.

Érme 

  • (szeptember 24-október 22.)

Az igazság jegye az Érme az ősi tudás szerint. Mindig védelmezed a gyengébbet, sosem ítélkezel elhamarkodottan, és mindig meghallgatod a másik fél álláspontját is. Remekül kommunikálsz, egyszerre vagy képes az észérvéket és az érzelmi tényezőket is figyelembe venni. Kész vagy harcolni az igazságért és másokért, de sosem lépsz át egy határt, mindig megálljt tudsz parancsolni magadnak. Kreativitásod nagy, komoly teremtő erő birtokában vagy.

Kés 

  • (október 23-november 21.)

Az egyik legerőteljesebb jegy a cigány horoszkópban a Kés, amely a harcost jelképezi. A végletek embere vagy, szenvedélyes, erős és őszinte. Ösztöneid csalhatatlanul vezetnek az utadon. Nem tud senki sem becsapni, átlátsz az embereken. Bár veszedelmes csábítónak, vagy éppen ellenfélnek tűnhetsz mások szemében, olyannak, aki mindig megszerzi, amit akar, a lelked mélyén saját erkölcsi kódexedet követed, és mindig megőrzöd a becsületedet. Kiállsz a gyengébbekért.

Fejsze 

  • (november 22-december 21.)

A szabadság, az egyéni út, az önállóság jegye a Fejsze az ősi tudás szerint. A jegy szülötteként határozottak az elképzeléseid, időnként öntörvényű lehetsz, ugyanakkor vidám és optimista típus vagy. Megvan benned a bátorság, hogy árral szembe ússz, ha erre van szükség, és képes vagy új megoldásokra találni. A világ megismerésének vágya hajt előre. Ha teheted, sokat utazol, vagy sok mindenben próbálod ki magadat. “Élni és élni hagyni” – ez a mottód. Nemcsak elvárod, de másoknak is megadod a szabadságot, a tiszteletet.

Patkó 

  • (december 22-január 20.)

A szerencse és a kitartás jegye a Patkó az ősi tudás szerint. Egészen biztosan sokat és keményen dolgozol, gyakran a nulláról egymagad teremted meg, építed fel az egzisztenciádat. Te vagy a kőszikla, akire mások bármikor támaszkodhatnak. A lelked mélyén pedig mindig megőrzöd a belső lágyságodat, az érzékenységet. Vállalod a felelősséget magáért és a tetteidért, de ugyanígy másokért is. Előbb vagy utóbb felelősségteljes pozícióban kötsz ki, vagy több emberről gondoskodsz a családban.









Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás