Havi horoszkóp: A Mérleget elragadhatja egy románc!





A csillagok azt javasolják a Mérlegnek, hogy októberben ne tegyen olyan engedményeket, amelyeket később megbánhat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.04.
horoszkóp csillagjegyek életmód

Kos
III. 21.–IV. 20.
Rájössz, hogy belefáradtál a kompromisszumokba és a rutinba, eleged van sok közeli emberből. Csendesedj el, vonulj vissza picit. A barátságotok azzal a bizonyos személlyel észrevétlenül váltott át mélyebb érzelmekbe. Érdemes lesz erre odafigyelni, és nem elszalasztani a pillanatot, amikor a mindkettőtök számára fontos döntést meg kell hoznod. Dobd félre a kétségeidet!

Bika
IV. 21.–V. 20.
Elbűvölt valaki, ami hosszútávon komoly bonyodalmat okoz a jelenlegi kedveseddel. A szakításnak sosem volt ekkora esély, mint most. Persze, ez már rég ott lógott a levegőben. Ez az új érzés új lendületet hozhat az életedbe. Ami nem megy, azt kár is erőltetni. Valószínűleg ez lesz a helyes döntés. Ugyanakkor fontos, hogy ne vonj bele egy harmadik félt a döntéseidbe. Értelmetlen.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Jó lenne, ha visszafognád magad, és nem repülnél teljes sebességgel a kalandok felé. A mondhatni "lendületes" viselkedésed tele van hibákkal, amelyek következményei egész októberben, vagy még tovább kitartanak majd. Légy óvatosabb és meggondoltabb. Persze apránként ismerkedhetsz új emberekkel és kapcsolatokat is kiépíthetsz, de kisebb vehemenciával.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Nem éppen a legrózsázsabb időszak ez a magánéletedben. Pengeélen táncol minden. Ahhhoz, hogy zökkenőmentes legyen az életed, meggondoltnak kell lenned, különben akár egy hanyag szóval vagy bármilyen aprósággal mindent elronthatsz, és a következmények sokáig elkísérhetnek. Jól alakulnak viszont a dolgaid a munkádban és a karrieredben, így oda tudod irányítani a figyelmedet.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Több időt kell szánnod önmagadra. Ez természetesen nem arra vonatkozik, hogy mindent és mindenkit hanyagolj, de muszáj dolgoznod az érzelmeiden. Az idő kedvez a lelki fejlődésnek, hogy megtaláld a harmóniát önmagaddal és a világgal. Elég mozgalmas és nehéz időszak áll előtted, ezért minél jobban felkészülsz most, annál könnyebb lesz később.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A Szűzek általában két lábbal a földön állnak. Meleg szív és hideg fej – ez jellemzi őket, ám ebben a hónapban olyan érzelmek kerítenek majd a hatalmukba, amelyeknek nehéz lesz ellenállni, és ez negatívan befolyásolhatja a jelenlegi helyzetedet. Ne hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek. Kezeld óvatosan a pénzügyeidet. Most biztosan nem a mulatozás ideje van.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Nem az október a legalkalmasabb időszak a sorsdöntő döntések meghozatalára, túl nagy a valószínűsége ugyanis annak, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amelyben semmi jó nem vár. Elragadhat a hetekben egy szédítő románc vagy a jelenlegi kapcsolatod frissül fel, de fontos, hogy az eufória hatására ne tegyél olyan engedményeket, amelyek valójában kellemetlenek lehetnek számodra.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Egyrészt jól mennek a dolgaid, hiszen sikeres vagy a munkádban, és az általános hangulatod is kiváló, másrészt a magánéletedben problémák bukkantak fel. Valamiért boldogtalannak érzed magad a kedveseddel. Lehet, hogy kissé kifulladt a szerelem, vagy valaki szorgalmasan próbálkozik közétek férkőzni. Bárhogy is van, hagyj magadnak időt a helyzet átgondolására.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Több akadályt kell leküzdened októberben, ezért mostanában sok lesz az életedben a manőverezés és a rögtönzés. De lesznek kellemes oldalai is ennek a feszült helyzetnek, ugyanis a párkapcsolati problémád, amely már jó ideje zavarta az életedet, végre a számodra legsikeresebb módon oldódik meg. Hagyjátok az otthoni teendőket, menjetek picit lazulni együtt!

Bak
XII. 22.–I. 20.
Októberben szenvedhetsz a magánytól, ugyanis a szerelmi kapcsolataid csalódásokkal lesznek tele, és bár felcsillan egy kellemes új ismeretség és ezzel együtt a szerelem lehetősége, de hamar rájössz, hogy ez az ember túlságosan önző és számító neked. A hangulatodat ne erőltesd a környezetedre, ugyanis nem érdemlik meg, ráadásul sokan vannak, akik hasznosak a számodra.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Az erős érzelmek és a figyelmetlenség pletykához és bonyodalmakhoz vezethet októberben, ez pedig komplikációkkal fenyegeti a kapcsolatodat. Mutass önmérsékletet az érzelmeid kifejezésében és hagyj időt magatoknak, hogy kitaláljátok: mi legyen a folytatás. Vegyetek egy kis levegőt egymás nélkül, így tisztábban látjátok majd a dolgokat, a közös jövő lehetőségét. 

Halak
II. 20.–III. 20.
Sok örömet és meglepetést hoz az október, hiszen az akadályok, amelyek eddig az utadban álltak, mintha maguktól hárulnának el. Nem szabad azonban ölbe tett kézzel nézni ezt a csodálatos látványt – cselekedni kell! A szerencse ingatag, és bár kedvez neked, próbáld meg a legtöbbet kihozni ebből az időszakból. A hazugságot és a csalást nem kell eltűrnöd senkitől.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás