Szerelem gyönyörei – a Kos élvezze ki ezt a napot!





Csodálatos nap várhat a Kos szülötteire!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.10.
Módosítva: 2023.09.10.
horoszkóp Kos életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vasárnap a bolygók jelzése szerint a párkapcsolatában fontos periódushoz érkezik. Korábban talán voltak pillanatok, amikor nem egészen értették meg egymást. A mai napon azonban szinte hihetetlen az összhang ön és a társa között. Élvezze ki minden percét!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Természetesen az nagyon fontos, hogy a munkája, a feladatai jól haladjanak, de valahol a képletben ott kellene lennie az élvezeteknek is. Az életnek erre a területére erősítsen rá egy kicsit a mai napon. Fókuszáljon például egy kicsit a romantikára, tegye kellemesebbé a napot!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igazán szerencsésnek érzi magát, otthon és a munkahelyén is rendben mennek a dolgok, legfeljebb csak a pluszmunkákból sok egy kicsit. Tanuljon meg nemet mondani, hogy idejét, energiáját ne forgácsolja szét. Eszébe ne jusson még ma is dolgozni! A mai napon teremtsen időt a pihenésre, kikapcsolódásra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy rokoni látogatás dobhatja fel a mai napot, vagy egy rég nem látott baráttal hozza össze újból a sors, és nagyon jót beszélgetnek. Egy ilyen beszélgetés ráadásul egy távoli, de nagy reményekkel kecsegtető lehetőséget is felvet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön az apróságoknak is nagyon tud örülni, szerencsés természettel áldotta meg az ég. Márpedig nagyon sok múlik az apróságokon. Például, hogy milyen környezet veszi körül. Foglalkozzon ma azzal, hogy az otthonát meghittebbé tegye!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön rendkívül érzelmes ember, habár ezt időről időre sikerül jól eltitkolni. Néha még önmaga elől is. Pedig ez a sok elfojtás előbb-utóbb lelki konfliktusokhoz vezet. Adja ki az érzéseit, ossza meg másokkal! Ma ebben segítik a bolygók.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma sikerül egy okos döntéssel elejét venni egy vitának, vagy kibékíteni harcoló feleket egymással. A nyugalma lehet ma a legerősebb fegyvere, amivel meggyőzhet másokat is, főleg mivel mások cseppet sem nyugodtak. Legyen élenjáró a példamutatásban!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az élet akkor az igazi, ha jut idő egy kis élvezetre is. Tartsa ezt szem előtt, mielőtt nemet mond valami olyasmire ma, amely ezt ígéri önnek. Lazítson a saját maga által meghozott szabályokon és merjen élni is egy kicsit! 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vasárnap egy hír, vagy esemény hatására ismét megerősödhet önben a gondolat, hogy mekkora értéke van az életben a stabilitásnak és a biztonságnak. Tartsa is szorosan a gyeplőt ennek érdekében, de ne feledkezzen meg az arányokról sem és engedjen néha teret a lazaságnak, szórakozásnak is. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagy szüksége lehet az önfegyelemre, amikor keményen oda kell tennie magát valamilyen feladat mellé, miközben azt látja, másoknak csak úgy az ölébe hullanak a dolgok. Ha ez feszültséget kelt önben, az egyáltalán nem csoda. Ne feledje azonban, hogy csak annak van valódi értéke, amiért küzdenie is kellett...

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vasárnap két dolog között fog őrlődni és nem teszi könnyebbé a helyzetet, hogy még a közelében lévők is elbizonytalaníthatják. Bármelyik oldalra is hajlik, a másik részről komoly nyomás alá kerülhet. A nehéz döntést azonban megkönnyítheti jó kommunikációval.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vasárnap ügyelnie kell a szavaira és a reakcióira, mivel könnyen vitát generálhat ön körül, ha túlságosan nyersen adja elő a mondandóját. Komoly erők dolgoznak önben ugyanis arra, hogy lázadjon néhány dolog ellen maga körül.





 





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás