Ha ezt a 8 jelet tapasztalod, akkor tuti, hogy egy életre szóló párkapcsolatban élsz

Minden ember egy igaz társra vágyik, akivel leélheti az életét. Te megtaláltad már?



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.12.
jelek kapcsolat szerelem életmód

Úgy érzed megtaláltad a nagy szerelmet, és ő lesz az, akivel életed végéig élni akarsz? Gratulálunk, ritka az ilyen kapcsolat manapság! De, hogy még biztosabb légy a kapcsolatodban, mutatunk 8 jelet, amelyeket, ha egytől egyig tapasztalsz, akkor biztos, hogy a ti szerelmetek egy életen át tart majd!

házasság, esküvő, szerelem, Pixabay illusztráció
Fotó: Pixabay

1. Az ő barátai a te barátaid is

A párod bemutat a barátainak, és te szinte azonnal egy hullámhosszra kerülsz velük? Ez nemcsak hogy hatalmas lépés egy kapcsolatban, hanem azt is mutatja, hogy a vonzalmon túl a “barátság-faktor” is megvan a kapcsolatban.

2. Nevettek egymáson

Hidd el, ez nem is olyan egyszerű, mint elsőre gondolnád. Van, akinek fanyar humora van, más úgy viccel, hogy csak kevesen értik, hogy ezt humornak szánja… Sokféle humorérzék létezik, és amin az egyik nevet, az a másiknak lehet, hogy cseppet sem vicces. Ha ebben is egy hullámhosszon vagytok, az az egyik legerősebb jele annak, hogy egy életen át fog tartani a kapcsolat.

3. Veszekedés nélkül is mindent meg tudtok oldani

Nem kell mindig egy véleményen lenni! De az nagyon fontos, hogy ha nem értetek egyet valamiben, akkor meg tudjátok vitatni anélkül, hogy manipulálnátok egymást, játszmáznátok, rivalizálnátok, vagy egyszerűen összevesznétek. Ez nagyon fontos egy életen át tartó kapcsolathoz.

4. A hallgatás nem kínos, ha egymás mellett vagytok

Az intimitás egészen mély szintje az, amikor már nem érzitek úgy, hogy folyton szórakoztatni kell a másikat; és az is, amikor úgy tudjátok jól érzeni magatokat egymás mellett, hogy nem csináltok semmit.

5. Kihozza belőled a legjobbat

Ha fejlődésre késztetitek egymás, ha jobb, megértőbb, kedvesebb vagy a másik miatt – az mind-mind jele annak, hogy ez egy életen át tartó kapcsolat lesz. Ez ugyanis csak a boldog kapcsolatokra jellemző, a toxikus, mérgező viszonyokban nincs ilyen.

6. Többször hálát adtok, hogy egymásra találtatok

Ha mély hálát érzel azért, hogy megadatott neked ez a kapcsolat, az mutatja, hogy nem csak az egyedülléttől való félelem miatt vagy a másikkal. Pro-tipp: mutasd is ki felé, amit érzel!

7. Az érintés nagyon fontos mind a kettőtöknek

Csak úgy adni egy puszit, egy ölelést, mikor elmész mellette – nem csak a szexualitásban, hanem amúgy is. Ez az egyik fontos mutatója annak, hogy a kapcsolat rendben van!

8. Együtt tervezitek a jövőt

Ha a párod sokszor beszél a közös jövőtökről, az mutatja, hogy komolyan veheted ezt a kapcsolatot. A közös célok nagyon fontosak a kapcsolat jövője szempontjából - írja az astronet.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás