A Kosra végre rákacsinthat a szerencse!





Izgalmas nap elé néz…



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.26.
Módosítva: 2023.08.27.
horoszkóp Kos életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vasárnap izgalmas fejlemények lesznek. Egy olyan ismerősével hozza össze a sors, akivel már rég nem találkozott. A véletlen találkozó nem várt eredménnyel járhat. Akár új munkahelyet vagy plusz pénzforrást is nyerhet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A kisebb összezördülések, viták éppúgy hozzátartoznak az élethez, mint a közös öröm. A fontos, hogy a kettő egyensúlyban legyen. Ha most mégis a viták vannak túlsúlyban a mai napon, akkor valamit változtatnia kell a hozzáállásán.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem mindig képes meggyőzni valakit a saját maga igazáról. Különösen így van ez, ha a meggyőződés nem is teljesen a sajátja. Talán csak magáévá tette valaki másnak a véleményét. Egy biztos: a győzködés most nem működik!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vasárnap igazán érzelemdús napot él át. Kicsit a hangoltságán is múlik, hogy ezek az érzelmek pozitívak, vagy negatívak-e inkább. Ha az utóbbit érzi eluralkodni magán, próbálkozzon valamilyen relaxációs technikával vagy hallgasson zenét, nézzen meg egy szép filmet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma egy izgalmas és érdekes embert ismerhet meg, vagy egy ilyen személy kerül önhöz közelebb. Talán erős lesz önben a vágy, hogy kezdeményezzen egy közös programot, de most talán jobb lenne, ha hagyná, hogy ő lépjen először. Ne aggódjon, nem kell túl sokáig erre várni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha mostanában többet figyelt befelé, relaxált, esetleg meditált is, asztrológiával foglalkozott, akkor ne lepődjön meg, ha ma elkezd ennek megfelelően működni az agya. Tele lehet most új ötlettel, elképzeléssel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vasárnap találkozhat valakivel, akit talán már ismert, de most még inkább úgy érzi, hogy rokonlélekre talált benne. Talán a közös érdeklődés, vagy egy nagy beszélgetés hozza önöket ilyen közel egymáshoz.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vasárnap egy olyan fordulat történhet, vagy hír kerülhet napvilágra, amely arra készteti, hogy döntéseket hozzon, a saját fejlődésével kapcsolatosan. Lehet, hogy ez összefügg egy utazással, vagy valamilyen tanulmánnyal, amibe most belevágná a fejszéjét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma a magánélete egy darabja újulhat meg, vagy kap új színezetet, értelmezést, ami jelenthet egy új kapcsolatot, de azt is, hogy egy meglévő kapcsolatban történik változás. Egy izgalmas és romantikus személy az, akivel mindez összefüggésben lehet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Lehet, hogy vasárnap arra kényszerül, hogy nemet mondjon valakinek, bármennyire is szeretne segíteni rajta. Vannak helyzetek ugyanis, amikor jobb döntés nemet mondani, mint egy felelőtlen igent… amit talán nem is tud teljesíteni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az őszinteség néha kellemetlen tud lenni, de vasárnap is a legjobb megoldást hozza. Ekkor ugyanis egy ígéretet kell beváltania, de lehet, hogy időközben olyan helyzetbe került, hogy mindezt nagyon nehezen tudná teljesíteni. Szóljon az illetőnek, ez a legfontosabb!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A barátai és a rokonai gyakran veszik igénybe a segítségét mostanában és talán az is igaz, hogy egyesek hajlamosak visszaélni a jó természetével. Néha pedig van, aki úgy használja önt, mint egy lelki szemetesládát. Van azonban egy határ, amelyen túl már önnek is azt kellene mondania, hogy elég.





 





Ezeket olvastad már?
Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás