Óriási meglepetésben lesz része ma a Kosnak





Csodálatos nap elé néz ez a csillagjegy!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.07.19.
horoszkóp Kos életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma váratlan öröm éri: valaki meglepheti valamivel, vagy az élet hozza úgy, hogy jól alakul egy ügy, amiről magában már lemondott. Egy ismerősétől is olyan híreket hallhat, amik nagyon meglepik, de jó értelemben.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne hagyja, hogy ma valaki mástól származó negatív gondolatok, érzelmek átvegyék a hatalmat a hangulata felett. Az ön lelkében alapvetően a békének és egyensúlynak van helye. Nem szabad hagynia, hogy ezt megzavarja valaki, aki így szeretne erőt nyerni saját magának!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne foglalkozzon az ellenzőkkel, jók az ötletei. Az sem baj, ha valamilyen plusz- segítséget is igénybe vesz a megvalósításhoz, ne féljen attól, hogy kérjen másoktól. Lesz alkalma meghálálni!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Mostanában valami olyasmire készül, amely komoly lelki energiát követel meg öntől, így érdemes feltöltenie a szellemi-lelki raktárait, mielőtt belevág. Igyekezzen hát feltöltődni most olyan emberek társaságában, akik közel állnak önhöz, akikben bízik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Gyakran előfordul, hogy minél görcsösebben próbálunk erőltetni valamit, annál nehezebben sikerül és ez ma önnel is megtörténhet. Álljon meg egy pillanatra és próbálja újragondolni a helyzetet. Közelítse meg a kérdést más oldalról!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma valaki olyan igényelheti a segítségét, aki lelkileg romokban hever és az ön tanácsai, ereje és mentális energiája jelentheti számára a megnyugvást. Keressen alkalmat, lehetőséget rá, hogy megtehesse, amit tud és szavaival, jelenlétével elindítsa a visszaépülés útján.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szerdán jobban teszi, ha nem árulja el, hogy mit is gondol az önt körülvevőkről. Sok a pletykálós ember ugyanis a környezetében, akik képesek felhasználni az öntől kapott információkat valaki ellen...

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Lehet, hogy ma néhány dolgot át kell értékelnie és változtatnia kell, ha meg akarja tartani valakinek a barátságát, vagy a jóindulatát. Néha nem érdemes túlságosan ragaszkodni az elképzeléseinkhez, hiszen egy tartós feszültség nagy kárt is tud okozni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szerdán egy önhöz közelálló személlyel nehezen indul a kommunikáció, mivel az illető lehangolt, vagy gondokkal teli. Ne adja fel elsőre! Próbálkozzon többször, legyen kreatív és meglátja, egy idő után ki tudja csalogatni a csigát a házából.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma egy jelentős magánéleti kérdésben kellene döntenie, de talán úgy érzi, hogy ez most még meghaladja az erejét. Ha nem biztos önmagában, ne hagyja magát sürgetni, abból csak egy későbbi csalódás kerekedik majd ki. Az idő megoldást hozhat erre a dilemmára is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma muszáj világosan és egyértelműen fogalmazni, még ha nem is mindenki szereti a nyílt őszinteséget hallani. Szerdán ugyanis a környezetének nem igazán sikerül megérteni, mit is szeretne. Lépjen fel határozottan és egyértelműen!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szerdán nem biztos, hogy minden úgy alakul ön körül, mint, ahogyan azt elképzelte és ez különösen igaz lehet a magánéletére. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy valakivel, bármennyire is szeretne, nem tud megfelelően szót érteni, elbeszélnek egymás mellett.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás