Ez a csillagjegy ma mindenre megoldást fog találni





Kos, amit nem szeret, azt ma meg kell csinálnia!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.05.
horoszkóp Kos életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha eddig sikerült is halogatnia, tovább már nem teheti meg: amit nem szeret, azt ma el kell végeznie, nincs további időkérésre lehetőség. Szerencsére kellően ihletett állapotban találja önt a hétfői nap, simán megtalálja a kézenfekvő megoldást.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hétfőn fény derül egy titokra. Ennek ön egyáltalán nem örül. Vagy azért, mert önre nézve kellemetlen, vagy éppen azért, mert olyan titokról van szó, amivel ön jobban járt volna, ha rejtve marad mások szeme előtt. Ettől függetlenül még jó is lehet ebből.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A csillagai ma is a túlzásra való hajlamát hozzák sajnos előtérbe. Ma leginkább a munkában vetheti el a sulykot, aminek a következtében teljesen túlvállalja magát. Vállaljon kevesebbet, és készítsen pontos időbeosztást!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A hétfői horoszkóp szerint valaki előszeretettel kavarja meg a szálakat az ismerősi körében. Mielőtt lelkesen belevetné magát a vélemények és indulatok forgatagába, gondolja végig: nem lenne jobb ebből kimaradni?

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehéz nap lehet önnek a mai: szinte belefullad a munkájába, ki sem lát a teendőkből. Kesergés helyett inkább mégis arra gondoljon, hogy mennyire örülhet, hogy egyáltalán van dolga. Ez ügyben ma módja lesz valaki másnak is segíteni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sikerül hétfőn nagyon felbosszantania magát. Valakinek a kicsinyessége vagy értetlensége már annyira bántja, hogy nem tudja tovább türtőztetni magát, és kifakad. Ne vigye haza a bosszúságot! A párjával ne vesszen össze!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön irigylésre méltó helyzetben van, nem csoda, ha szép számmal akadnak is irigyei. Persze lehet, hogy ugyanakkor mégis elégedetlen a jelenlegi állapottal. Nem kellene! Vegye észre a jó dolgokat! A tegnapi tízmilliószoros napnak is ez a tanítása.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Új barátság veheti kezdetét az életében. Valaki megnyílik önnek, és olyan dolgokat mond el, amiket csak barátnak szokás. Sokat fog még adni önnek ez a kapcsolat. Ha szingli, akkor ez szerelem is lehet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma minden humorérzékére szüksége lehet, ha túl akarja lendíteni magát egy nehéz konfliktuson. Minél inkább magára veszi a dolgokat, annál jobban belegabalyodik ugyanis. Tartsa meg a távolságot!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma különleges „ajándékot” kap a sorstól. A nap folyamán nemcsak az elképzelései szerint alakul az élete, de még valamiben felül is múlja. Ma ezt természetesnek veheti. Ami jár, az jár, ne utasítsa vissza!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Párjával most változóban van a kapcsolata. Ez éppúgy történhet jó, mint rossz értelemben. Hogy milyen módon zajlik ez épp önöknél, az sokban múlik azon, ön hogyan áll hozzá. Kicsit fel kellene fedezniük egymást újra!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jó érzéssel tölti el, ha letudhat egy olyan feladatot, ami már régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen volt belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélte, és hamar túl lesz rajta.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás