Árulkodó jelek, amelyek arra utalnak, hogy ártó szellemek vannak körülötted





A rossz szellemek nem szívesen látott vendégek. Azonban nem kell őket elviselned, így szabadulhatsz meg tőlük.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.05.19.
félelem rettegés szellem

A túlvilággal kapcsolatos dolgok, valamint a szellemek létezésének ténye az utóbbi időben felerősödtek, köszönhetően az egyre gyakori ufóészleléseknek.

Horror,Scene,Of,Scary,Woman's,Ghost
Így szabadulhatunk meg a paranormális jelenségektől – Fotó: Shutterstock

Emiatt hajlamosak vagyunk már majdnem minden történés kapcsán szellemekre gyanakodni. Azonban nem árt, ha figyelünk, ugyanis ez a három jel utalhat arra, hogy valami nincs rendben.

Nyomasztó érzések

Az erősebb szellemek nem csupán az előzőleg felsorolt külső tényezőket, hanem az ember lelkiállapotát is befolyásolhatják. Amikor egyik pillanatról a másikra rátör valakire a szomorúság, a depresszív hangulat és nyomasztó gondolatok, akkor biztosra veheted, hogy szellemmel van dolgod. Ezek a lények negatív energiát továbbítanak, tulajdonképpen a saját érzéseiket közvetítik afelé, akinek a rezgésszáma nagyon alacsony. Ha fáradt vagy, esetleg teljesen tudattalanul nyomaszt valami, akkor sokkal alacsonyabb rezgésszinten mozogsz, emiatt a szellemek könnyebben tudnak hozzád kapcsolódni.

Félelmetes hangok:

Tapasztaltad már azt, hogy suttogásnak vélt hangot hallottál a lakás egyik részéből? Netán elbóbiskoltál, és olyan volt, mintha valaki hangosan rád kiabálna? Esetleg furcsa kaparászó hangokat hallottál, amikor más egyáltalán nem volt a lakásban? Amikor sokkal védtelenebb vagy a külső hatásokkal szemben, például pihensz, relaxálsz vagy elalszol, a szellemek könnyebben utat találnak hozzád, amit szeretnek ijesztő hangokkal reprezentálni.

Természetesen nem szólalnak meg ilyenkor, egyszerűen csak olyan frekvenciára kerülnek, amire nyugodt állapotban te is jobban ráhangolódsz, ezért hallhatod úgy, hogy megszólítanak.

Furcsán működő berendezések

Az elektromos eszközök különösen érzékenyek a szellemek jelenlétére. Sokan tapasztalhattuk már a fel- vagy lekapcsolódó lámpákat, a hirtelen zavarossá váló tévéképernyőt, a magától megvillanó telefont, sőt, akár a CD-lejátszó magától való bekapcsolódása is arra utalhat, hogy poltergeist-jelenséggel, azaz kopogó szellemmel állsz szemben.

Ezek a lények állítólag azért képesek ilyen mértékű beavatkozásra, mert megrekedtek a két világ között, nem tartoznak ide, de a túlvilágra sem távoztak, így nagyobb energiát tudnak közvetíteni, ez okozza, hogy pont az elektromos eszközök hibásodnak meg, amikor felbukkannak.

Így szabadulhatsz meg tőlük

A szellemek elűzéséhez nem kell papot hívni, hogy felszentelje a házat, de még a szellemirtók közbeavatkozására sincs szükség. Mivel ezeknek a jelenségeknek a legtöbbször az a célja, hogy hozzákapcsolódjanak az emberekhez, elsősorban a saját lelki állapotodat harmonikussá tenni. Fontos, hogy erősítsd meg önmagad pozitív eseményekkel, mivel ez az első lépése annak, hogy gyógyító energiák szabaduljanak fel benned.





 





Ezeket olvastad már?
Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás