Döbbenet a levegőben: furcsa dolgot láttak az utasok a repülőből kinézve – Videó





Az utasok is bámulva nézték, hogy mi történik mellettük. Azonban a kommentelőket a felvétel nem győzte meg az ufóészlelésről.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.10.
UFO földönkívüli repülő

Elképesztő jelenségnek lehettek szemtanúi azok, akik a Southwest Airlines San Diego felé tartó járatán utaztak. A repülőgép egyik utasa felvette, ahogy egy szivar alakú azonosítatlan tárgy hald el mellettük.

UFO, földönkívüli sablon
A kommentelők szkeptikusak voltak a látottakkal kapcsán Fotó: Pixabay

A videón látható, amint a furcsa ezüst alakú dolog a géppel egy magasságban egyenletesen halad, majd időnként eltűnik a felhők között. Az ufórajongóknak a felvétel láttán már nem is kellett több, hogy egyből földönkívüli észlelést kiáltsanak, ráadásul ez az eset emlékeztette őket egy nemrégiben szintén ezen területen történt megmagyarázhatatlan eseményre.

Állandó pályán haladt – nem mozgott gyorsan és nem lebegett. Ugyanolyan sebességgel mozgott, és egyszer csak eltűnt a felhők között. Az azonosítatlan tárgynak nem volt kipufogója, és füstcsóvákat sem lövelt ki magából

– magyarázta Scott C Waringnak az egyik utas.

Az ufókutató korábban elmondta, hogy ezek a furcsa repülő tárgyak ismeretlen életformák lehetnek. Blake Cousins pedig 2019-ben egyenesen úgy fogalmazott: „Hiszem, hogy léteznek interdimenzionális biológiai életformák”.

A rajongók a repülőgépről filmezett eset kapcsán kétségeiket fejezték ki. Volt olyan, aki meg volt győződve arról, hogy ez egy újabb találkozás lehetett a földönkívüliekkel, míg mások úgy vélekedtek, hogy szimplán egy másik gép haladhatott el mellettük – írja a Daily Star.

Mutatjuk a furcsa tárgyról készült videót:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás