A békét hozza ma el a Mérleg





Ha intrikák folynak a Mérleg környezetében, ma ők azok, akik az ellentéteket elsimíthatják, akik a békét hozzák.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.14.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vidám napot ígérnek a bolygók, társával mégis akadhatnak viták, ha nem bánik vele kellő tapintattal. Vegye észre, ha nincs jó passzban a másik, és ne akkor hozakodjon elő a kényes kérdésekkel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha változtatni akar sorsán, akkor itt az ideje, hogy megtegye a döntő lépéseket. Rengeteg támogatója akadhat, ha pedig magánéleti tervei vannak, a szerencse áll ön mellé, és segíti mindenben.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Komoly tervek fogalmazódnak meg önben mostanság. Kicsit ugyan úgy érezheti, hogy minden tette, akarata akadályokba ütközik, de ez csak azért van így, hogy a helyes irányba terelje önt a sors.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az otthonával, párkapcsolatával összefüggő nehézségek adódhatnak. Ha csak a problémákat látja, akkor eléggé frusztráló lehet ez a helyzet, de ha szeretettel és megértéssel viszonyul a másikhoz, akkor tanulságként is felfoghatja ezt az élethelyzetet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napon óvatosabbnak mutatkozik, és jól teszi, hogy visszahúzza az oroszlánkörmeit. Egy konkurenséről, vetélytársáról kiderülhet, hogy erősebb, mint gondolta volna. Ha ügyes, inkább szövetségessé teszi őt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az ön általában nagyon is reális világlátása, életszemlélete mintha álmodozásba fordulna. Mielőtt döntő lépésre szánná el magát, nagyon alaposan ismerkedjen meg a lehetőségeivel. Semmiképp se dőljön be üres ígéreteknek vagy puszta álmoknak.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha intrikák folynak a környezetében, akkor ma ön lehet az, aki az ellentéteket elsimítja, aki a békét hozza. Fontos dolgokat tudhat meg most az ismerőseiről, és a jövőben még hasznos lehet ez a tudás.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jókedvű, és ez a pozitív energia kihat a környezetében élőkre is. Minden, amit ma cselekszik, a közeli jövőben beérik, az elvetett mag jól sarjad, a munka könnyedén megy, az alkotás jól sikerül. Kérjen áldást minden tettére: megkapja!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A másokhoz fűződő viszonya ma változó, hol vadabb, hol pedig igazodó lehet. Családdal és szerelemmel most nem tud igazán foglalkozni, pedig mindkét területen adódnak konfliktusok. Az erő és a vitakészség megmutatása most igazán semmi eredményt sem hoz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma végre igazi csapatembernek bizonyulhat. Igaz, most is, mint mindig, szeret a háttérből irányítani. De ezt ma el is várják öntől, és igénylik is a kollégái, a családtagjai, barátai.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nem hiányzik önből a küzdőszellem, de tudnia kell, hogy a nyílt csatározásoktól ma jobb távol tartania magát. Ha mégis belekényszerül, akkor is inkább mutassa a nagyvonalú és az engedékeny oldalát. Úgy jobban jár.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma csak az érdekli, ami közvetlenül önt érinti. Valóban jól érzi, hogy a mai nap önről kell, hogy szóljon. Most jött el az ideje annak is, hogy a jól megérdemelt babérokat valamilyen tettéért learassa. Sok szeretet árad ön felé.





Ezeket olvastad már?
Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás