RETRO RÁDIÓ

Hallgass a megérzéseidre, megváltozik az életed

Egy beszélgetés során lényeges dologra ébred rá a Bika. Ez a felismerés aztán egy sor új dolgot indíthat el az életében, amelyek később majd még különös jelentőséggel bírnak.Megosztás
Szerző:
2021.05.15. 05:40
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nyugodt napra számíthat, de szüksége is van már erre a megnyugvásra, elcsendesülésre. Az elmúlt időszak eseményei mély nyomot hagytak a lelkében. Érdemes lenne ezeket kibeszélni egy jó baráttal, aki szeretetteli tanácsaival, empátiájával sokat segíthet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy beszélgetés során lényeges dologra ébred rá. Ez a felismerés aztán egy sor új dolgot indíthat el az életében, amelyek később majd még különös jelentőséggel bírnak. Hallgasson a megérzéseire, ha válaszút elé kerül, mert most erős az intuíciója.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Eljött az a nap, amikor végre egy kicsit kedvére tenghet-lenghet. Új ismeretségeket is köthet, kipróbálhatja csáberejét. Vigyázzon, mert önt sem hagyják hidegen a történetek, de azért ilyen hirtelen ne bonyolódjon bele túlságosan a viszonyba.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Partnere azt szeretné, ha valamiben teljesen rábízná magát. Ne ellenkezzen, kössön kompromisszumot, és módosítson az eredeti tervein. Az este meghitt beszélgetést hozhat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Élményekkel teli esemény közeledik életében, aminek nem is tudja igazán, mekkora jelentősége lesz, de az előszelét már érzi. Az majd csak később fog megvilágosodni, valójában mi miért történt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Magánéleti kérdésekben a héten mindenképpen hallgasson a megérzéseire és a belső hangjára – ha így tesz, nem hibázhat... Közlekedés közben legyen óvatos, mert a Mars helyzete balesetveszélyt jelez.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ismét bizonyíthatja, hogy könnyűszerrel meg tud győzni másokat, érdekeltté téve őket egy önnek fontos ügyben, sőt a végén már teljesen a magukénak érzik a tervet. Ha eddig aggódott is valami miatt, most sikerül szerencsésen tisztáznia.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sokkal zárkózottabb a kelleténél, pedig valaki szeretné bevallani az ön iránti érzelmeit. Ne utasítsa vissza a közeledést. Sok örömben lehet része, ha vállalja a kapcsolódással járó érzelmi kockázatokat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A csillagok visszafogottságra intik, főleg ami a költekezést illeti. Egyébként kellemes napra számíthat, különösen, ha nagyobb társaságban forgolódik. Meglévő kapcsolatát erősítheti vagy társra találhat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Végre lazíthat, kipihenheti az elmúlt időszak izgalmait, és összeszedheti magát. Szívügyekben kisebb bonyodalom várható, amit csak akkor oldhat fel, ha sikerül közös hullámhosszra kerülnie a partnerével.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kaphat egy furcsa hírt, amelyet először meg sem akar hallani, de ha feleleveníti élettapasztalatát, tudását, nem lesz elutasító. Az előítéletek rossz döntéseket eredményeznek, de ön ezt pontosan tudja!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Simulékonysága révén kedvező helyzet alakul ki, újra bebizonyosodik, hogy érdemes mások érdekeit figyelembe venni. Estefelé kellemes meglepetés éri, bár számítson némi izgalomra!

Ezeket olvastad már?
Napi horoszkóp: erre készüljenek a csillagjegyek!

Napi horoszkóp: erre készüljenek a csillagjegyek!

Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás