Érdemes ma felkelni: vérpezsdítő flörtre számíthat a munkahelyén az Oroszlán





Egy munkatársát különösen vonzónak találhatja a mai napon az Oroszlán. Vigyázat: lehet ez a tavasz csalóka játéka csupán.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.30.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nem bírja az unalmat, ezért a monoton, rutinszerű feladatoktól a falnak tudna menni. Van azonban valami olyan dolog is, amiben szívesen részt venne! Ne legyen szerény, ajánlja magát a főnökének! Örülni fog neki.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma különleges napra ébredhet: végre az érzelmeit össze tudja hangolni az értelmével, a lehetőségeit a vágyaival. A kedvese ma olyan helyre hívja, ahová már nagyon régen nem. Úgy látszik, újra meg akarja környékezni önt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Érzelmes napokat él át. Vagy azért, mert már önnel van a kedvese, vagy azért, mert éppen őt várja. Szívében-lelkében kivirágzik egy érzés. Töltsön minél több időt a szabadban: a füvek, a fák és a virágok segítik ennek a megélésében.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem bír pihenni, de ez most jól is jön, mert rengeteg a dolga. A főnökei is elámulnak hihetetlen munkabírásán és szorgalmán. Jó úton van egy dicséret, sőt akár pénzjutalom felé is.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy munkatársát különösen vonzónak találhatja a mai napon. Mintha felpezsdülne a vérük. Vigyázat: lehet, hogy ez a tavasz csalóka játéka csupán. Ha önök közül bármelyiküknek tartós kapcsolata van, akkor ez flörtnél nem lesz több.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha a munkája egyben a hobbija is, akkor valószínűleg kitűnően érzi ma magát a bőrében. Ha nem így volna, akkor felmerülhet önben a változtatás igénye. Ön megbízható munkaerő, jó eséllyel pályázhat bárhová, ezt ne feledje!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha akarja, ha nem, ma felkavaró találkozásban lehet része. Hiába is próbálja meg eltitkolni az érzelmeit, azok előbb vagy utóbb úrrá lesznek önön. Lehet, hogy estig kibírja ugyan, és akkor csak a párnájának sírja el a bánatát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A világ a feje tetejére állt, de önt ez nem zavarja. Sőt, most érzi csak igazán, hogy elemében van. A káoszos helyzetekben is nagyon jól kiismeri magát, és jól tud helyezkedni. Helyzetfelismerő képessége kifogástalan.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A humor és az önirónia legyenek a fegyverei, ha kritikus helyzetbe kerül a mai napon. Az alkalmazkodásra is nagyobb szüksége lesz, de úgy egyébként is jobb, ha hozzászokik, hogy mások érdekeit is figyelembe kell vennie.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Talán nem mindenben ért egyet a társával, de abban mind a ketten biztosak lehetnek, hogy szeretik egymást. Márpedig ez lenne a lényeg, nemde? Minden vita, veszekedés és baj csak azért van, hogy erre folyton újra rájöjjenek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma madarat lehetne fogatni önnel, olyan jó a kedve. Lehet mégis valaki, aki el akarja rontani a hangulatát. Méghozzá merő irigységből. Meglehet, valami összeköti az önök sorsát. Tisztázza a szálakat, és ha tudja, lépjen túl rajtuk!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Még a Halaknak is szüksége lehet néha arra, hogy elfogadja a baráti segítséget. Ön is forduljon egy jó barátjához, ha gondjait képtelen egyedül megoldani. Biztosan akad köztük egy, aki segítségére lehet.





Ezeket olvastad már?
Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás