RETRO RÁDIÓ

A szülők háta mögött szerveztek kötelező iskolai transzvesztita-előadást Budaörsön





Egy transzvesztita is tartott előadást iskolás gyerekeknek azokon a kötelező jellegű programokon, amit a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium szervezett. Ráadásul a szülőket előzetesen erről külön nem értesítették.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.14.
propaganda

A budaörsi Illyés Gyula Szakgimnázium és Technikum által megszervezett programokat közös előadás formájában tartották meg, amelyeken kötelező volt a részvétel – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Törökbálint fideszes alpolgármestere. Géczy Krisztián – akinek a gyereke szintén az intézmény diákja – a lapnak megerősítette: az érzékenyítőprogramokra egy transzvesztitát is meghívtak, aki az élettörténetét és gondolatait mesélte el az intézmény diákjainak. Mivel azonban a gimnáziumnak hatosztályos része is van, az előadásokat nemcsak a nagyobbak, hanem akár a 13 éves gyerekek is hallhatták.

Az LMBTQ beférkőzött magyar iskolákba is /Képünk illusztráció /Fotó: Shutterstock

Az alpolgármester elmondta, bár az érzékenyítőnapokat az intézmény Facebook-oldalán burkoltan meghirdették, a szülőket a kötelező „fejtágítóról” előzetesen nem tájékoztatta senki. Géczy Krisztián szerint Magyarországon senkinek nincs problémája az LMBTQ-közösséggel, azonban a szülők alapvető elvárása, hogy a gyermekével kapcsolatos bármilyen szexuális tartalmú előadást, műsort vagy programot egy adott intézmény úgy rendezzen meg, hogy arról a szülők tudnak, és abba beleegyeztek. A történtek kapcsán a lap megkereste a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum igazgatóhelyettesét, Gelencsér Gabriellát is, aki az érzékenyítőprogramok egyik fő szervezője volt, ő azonban nem válaszolt a kérdésekre.

Több budapesti iskoláról is kiderült, hogy történtek már „érzékenyítések” /Fotó: Metropol/Nagy Zoltán

Több budapesti iskolában is beindultak az „érzékenyítőprogramok”

A budaörsi Illyés Gyula Gimnázium mellett több színvonalas oktatási intézményről is kiderült, hogy aktívan részt vesz a diákok LMBTQ-érzékenyítésében. A fővárosi Eötvös József Gimnázium iskolaújságában például kérdőívvel próbálták feltérképezni a diákok szexuális érdeklődését, a budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumban szintén LMBTQ-érzékenyítő foglalkozásokat tartottak. Az iskolákban olyan LMBTQ-szervezetek is tartottak előadásokat, mint a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion Egyesület, illetve Soros György magyarországi feminista szervezetei, a Patent Egyesület (Patriarchátust Ellenzők Társasága) és a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület).

Április 3-án lesz a gyermekvédelmi népszavazás

Az Országgyűlés november végén rendelte el a kormány által a gyermekvédelmi törvény elfogadása után kezdeményezett népszavazást. Az országgyűlési választásokkal egy időben a következő kérdésekben szavazhatnak az állampolgárok:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?




  • Ezeket olvastad már?
    Magyarországra érkezik a latin filmsztár, nem akárhol látható

    Magyarországra érkezik a latin filmsztár, nem akárhol látható

    Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

    Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

    Orbán Viktor profilt változtatott a Facebookon

    Orbán Viktor profilt változtatott a Facebookon

    Fejlemény az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásának ügyében

    Fejlemény az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásának ügyében

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás