
Elképesztő számok: két ellenőrzésen 23 ittas sofőr akadt fenn Budapesten és az agglomerációban
Ennyi ittas sofőrt fogtak el a rendőrök.
Messze földön híres Pali bácsi, aki az ország egyik legfinomabb lángosát készíti. A környékbeliek elszomorodtak, mikor felreppent a hír, hogy nyugdíjba vonul a lángoskirály. Magyarország legismertebb lángoskészítője azonban most visszatér a Dunaparty Megállóba. Aki eddig elmulasztotta, idén még megkóstolhatja Pali bácsi világhírű lángosát!
A tavalyi szezon egyik napról a másikra ért véget. Az árvíz ugyanis birtokba vette a Duna partot, így a legtöbb visszatérő vendég még el sem tudott búcsúzni kedvenc lángossütőjétől. Pali bácsi, a lángoskirály tavaly betöltötte a 70. életévét és úgy gondolta, hogy az lesz az utolsó szezonja a vendéglátásban, ezután a megérdemelt pihenés következik. De az ország legnépszerűbb lángososa nem tud a vendégei nélkül létezni, így, dacolva a korával, visszatér a 11. kerületbe, a klasszikus brit emeletes buszba, hogy továbbra is ő készítse el az ország legfinomabb lángosát.
A Dunaparty Megálló neve összeforrt az évek során Pali bácsival, aki már a hetedik szezonját tudhatja maga mögött az ikonikus helyen, és már több mint 240 ezer lángost készített el. A vendégek körében nagyon népszerű az idős lángossütő, sokan csak miatta látogatnak el a Duna partra. Messze földön híres a ropogós, finom lángosa, amit mindig jókedvűen készít el.
Régebben a sógorommal és a sógornőmmel közösen egy családi pékséget üzemeltettünk. Innen jött a tészta szeretete. A lángos receptje egyszerű. Liszt, víz, cukor, és ennyi az egész.
-mondja mosolyogva Pali bácsi, de tudjuk, hogy nem csak ennyi! Pali bácsi a szívét-lelkét beleadja a lángosba, ettől lesz különleges és finom. Idén pedig, azt ígéri, ez még inkább így lesz!
Nézd meg a róla készült videónkat!
Ennyi ittas sofőrt fogtak el a rendőrök.
A "nagymértékű zsír" akadályozta vezérkari teendőinek ellátásában.
Nemrég kiszámolták, mekkora különbségre lehet számítani.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre