Döbbenet: majdnem belehalt a vízivásba egy nő

Hihetetlen dolog történt a családanyával. Furcsa orvosi eset Ausztráliában.



Megosztás
Szerző: H. M.
Létrehozva: 2024.10.19. 18:30
betegség ausztrália víz

Megfázásra gyanakodtak, aztán beütött a baj. Újabb furcsa eset Ausztráliában.

A vizes eset mindenkit megijesztett a Munro-családban (Képünk illusztráció) / Fotó: Pexels/Matt Hardy

Nina Munro különös esete

A 41 éves Nina Munro köhögésre és megfázásra panaszkodott, majd elment orvoshoz. Amikor már az ötödik orvoshoz ment, hogy nem akar múlni a betegsége (pedig ekkor már antibiotikumokat, fájdalomcsillapítókat és rengeteg orrspray-t használt), akkor radikális változáshoz folyamodott. A betegeskedés során Nina is és az orvosok is úgy gondolták, hogy ami benne lappang, jobb lenne, ha minél hamarabb eltűnne a szervezetéből, így abban reménykedett mindkét fél, hogy a sok víz majd kimossa Ninából a betegséget, ezért javasolták neki, hogy igyon minél többet. Másnap homályosan látott, és ismét azt mondták neki, hogy igyon többet. Az orvosok úgy gondolták, hogy a szteroidok szedése miatt elvonási tünetei lehetnek. Mire kórházba került, már három napja hányt. Ez a kúrálás kis híján az életébe került. 

Egy nap több mint 4 liter vizet ivott meg Nina, így a gyógyszerek és a víz kölcsönhatásba léptek, aminek az lett a vége, hogy a nő rohamot kapott. 5 napig az intenzív osztályon próbálták stabilizálni az állapotát, majd végül magához tért. A túlzott vízivás, a gyógyszerek és a mikroplazma-fertőzés vezetett a rohamig. A családanya így nyilatkozott az esetről:

Addig nem engedtek el a kórházból, amíg a nátriumszintem nem kezdett emelkedni. Öt napig nem láttam a lányomat, ami nagyon nehéz volt. Nem akartam, hogy olyan állapotban lásson, amilyenben voltam.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás