A NASA megfejthette a befogott hullámokat: az UFO-k üzenete akkora pánikot keltene, hogy nem hozzák nyilvánosságra

Az emberiség erre még nem készült fel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.26. 21:00
ufo faj idegen Amerika jelentés

Amióta az ember gondolkodó lény, gondolkodik azon, hogy vajon mi rejtőzhet az idegen messzeségben, a csillagok között. Először a vallás kereste rá a válaszokat: a világ egyházai szerint az Isten lakik az égben, aki a világot teremtette. Az ókorban kialakult a csillagászat, és immáron tudományosan is elemezni tudták a csillagok mozgását. Az UFO-kérdés azonban hosszú ideig tabunak számított azok számára, aki nem akart félőrültnek tűnni. Mivel a köztudat összeesküvés-elméletnek bélyegezte meg, ezért sokan nem mertek róla a nyilvánosság előtt beszélni, mindazonáltal mostanában már olyan sok UFO-jelentésről lehet olvasni, hogy nem lehete elmenni a kérdés mellett úgy, hogy ne vegyük komolyan a problémát. Nick Pope, aki az Egyesült Királyság kormányának UFO-ügyét vezette, most megdöbbentő információval rukkolt elő. 

Aggasztó jeleket fogtak be az űrből 

2017-től már nem titok, hogy Amerika kormányának vannak UFO-kutatási projektjei. Innentől kezdve teljesen más hangvétele lett a földönkívüliek körüli problémakörnek, ugyanis az emberek többségében már komolyan felmerült a gyanú, hogy idegen fajok nemcsak, hogy léteznek más bolygókon, de ezek tudnak rólunk és kapcsolatba is léptek velünk. Nemrégiben egy ausztrál műszer egy különös üzenetet dekódolt, amelyet állítólag a szakértők már vizsgálnak, mindazonáltal nem hozták nyilvánosságra, hogy mire jutottak. Nick Pope ezzel kapcsolatos véleményét fejtette ki. 

Elmondása szerint a kormány azért nem hozhatta nyilvánosságra, hogy mit tartalmaz az üzenet, mert az emberiség számára az túl traumatizáló lenne - írja a Mirror. Talán olyan igazságot fogalmaznak meg, miszerint az emberi civilizáció csak egy másik faj kísérletezésére szolgáló megfigyelési tárgy, vagy esetleg csak egy szimuláció vagyunk. Bármi is legyen az igazság, Nick Pope szerint nem volna szabad elárulni az embereknek az igazat, mert még nem állnak készen rá.

Túlbecsültem az emberek tűréshatárát. Az üzenet minden bizonnyal olyan sokkoló, hogy megértem, hogy nem akarnak ezzel pánikot kelteni. Én is így döntöttem volna

- nyilatkozta az egykori hivatalnok.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás