Eljöttek az ufók? Rémisztő, teleportáló idegen hajókat kaphattak lencsevégre

Több ezer szemtanúja volt a megmagyarázhatatlan jelenségnek.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.16.
Módosítva: 2024.10.16.
ufóészlelés űrhajó megmagyarázhatatlan idegenek

Rémisztő beszámolók érkeztek az Egyesült Államokból. Indianában ugyanis számtalan ufóészlelésről számoltak be a közösségi médiában. A legnépszerűbb Reddit-videóban látható, amint több, gyorsan mozgó fénylő pont is megjelenik az égen, majd elhalványulnak, és egyik pillanatról a másikra teljesen eltűnnek. Mintha két idegen űrhajó találkozott volna egymással az égen. Emberek százai videóztak le a megmagyarázhatatlan fényjátékot.

Ufó jelent meg a Pilis-hegységben, nem is akárhogyan!
Idegen űrhajókat kaphattak lencsevégre Amerikában Fotó: Pexels/Illusztráció

Indiana állam egyébként is hírhedt a rengeteg ufóészleléséről, csak az elmúlt 20 évben 3912 észlelést jegyeztek be a hivatalos szervek. Ám ezekkel a számokkal még mindig nem ez az állam rendelkezik a legtöbb ufótalálkozással, ugyanis ez csak a 15. a ranglistán – számolt be róla a DailyStar.

A mostani furcsa fényjáték a múlt hét folyamán történt, azonban a közösségi médiában csak mostanra vált felkapottá. A beszámolók szerint a jelenetek egy közeli légibázisnál történtek, úgyhogy a kommentelők szerint az idegenek vizsgálódhattak a környéken. Szóba került az is, hogy titkos katonai akció zajlott az égbolton, vagy esetleg a reptér fényei csapódhattak vissza az égről, azonban a fények egyenletesen haladó mozgása, majd hirtelen eltűnése megmagyarázhatatlan. Nézzétek meg a videót és döntsétek el ti, hogy mi mehetett végbe az éjszakai égbolton:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás