Kiderült a titok: fémes, cilinderes ufóűrhajót látott a honvédség – Fotó

A lebegő tárgyról felvétel is készült.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.28. 19:30
UFO űrhajó Kanada

Hihetetlen felvétel látott napvilágot a kanadai hatóságoknak köszönhetően. A helyi honvédelem ugyanis 19 hónap elteltével ugyan, de közzétette fotóit egy cilinderes ufóűrhajóról, amit egy vadászrepülőgép pilótája készített egy US Air Force F-22-esben. Taylor Paxton, kommunikációért felelős szakember a kanadai honvédelemnél közölte, a látott űrlény barátságosnak tűnt.

Elárulta az ufókutató, hogy földönkívüliek keze volt-e benne a nagykanizsai gabonakörben.
Cilinderes ufóűrhajót láttak (Fotó: New Africa / Shutterstock – Képünk illusztráció)

A lebegő tárgyat Alaszkában látták 2023 januárjában. Mint mondják, az űrhajó teteje fémes volt, a többi része fehér és egy nagyjából 6 méter hosszú zsinór lógott rajta, amin valamiféle csomag volt.

Ez a legjobb leírásunk róla

– közölte Eric Laforest dandártábornok, aki úgy fogalmazott: egy cilinderes űrhajóról volt szó. 

A jelenséget ráadásul azután észleltét, hogy az amerikai hadsereg nemrég bejelentette, lelőttek egy kínai kémballont, ami nagyjából három busz méretű volt. Biztosak benne a hatóságok, hogy információgyűjtés miatt lebegett több terület felett is a ballon. Iain Boyd űrmérnök professzor a coloradói egyetemen úgy véli, pont ez a légvédelmi baki okozta azt, hogy a kanadai honvédelem ilyen sokáig titokban tartotta a cilinderes űrhajót – írja a DailyStar.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás