Szerelmet hozhat a Skorpióba lépő Vénusz, ha ezt teszed, megtalálod a lelki társad

A Vénusz, vagyis a szerelem bolygója belépett a Skorpió jegyébe, ami felbolygathatja sokak érzelmi életét. Mély vágyat, ösztönös egymásra találásokat és szerelmet hozhat több csillagjegynek is, így ha nyitott vagy a jelekre, a Vénusz megmutatja a lelki társadat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.26.
Vénusz szerelem skorpió horoszkóp

A Skorpió Vénusz szerelmet hozhat, ha igazán figyelsz a jelekre. Ez az időszak nagyon kifinomult megérzéseket ébreszt benned, ilyenkor könnyen átlátsz másokon, látod a valódi motivációikat, nagyon érzékeny leszel – írja az Astronet. Ez idáig nagyon jól hangzik, hiszen ki ne akarná megtalálni az igazi lelki társát?! Viszont sajnos most mindent áthat az erős hatalomvágy, féltékenység, vagy birtoklási vágy is, hiszen a Vénusz a Skorpió jegyében rangját veszíti, így a nehezebb tulajdonságai erősödnek fel. 

szerelmet hoz a Vénusz
A szerelmi horoszkóp szerint intenzív időszak vár többi csillagjegyre is, van, aki megtalálja a lelki társát  Fotó: Pixabay

Három csillagjegy talál rá a lelki társára: a Szűz, a Rák és a Mérleg szerelmet várhat

Igazi lelki társunk megtalálása szinte genetikailag kódolva van belénk. Ösztönösen vágyunk egy igazi társra, aki mellett biztonságban érezhetjük magunkat, jövőt tervezhetünk vele és mindemellett mély érzéseket, szenvedélyt élhetünk meg. Most itt a tökéletes alkalom arra, hogy ez meg is valósuljon: a Vénusz ugyanis, ami köztudottan a szerelem bolygója, belépett a Skorpióba. Ez sokak számára elhozhatja az igaz szerelmet. Az Astronet szerint erre a legnagyobb esélye a Szűznek, a Ráknak és a Mérlegnek van, akikre ez az időszak szinte mágikusan hat. Jó érzékkel találhatnak rá a megfelelő partnerre.

Ha Rák vagy, akkor nagyon élvezni fogod ezt az időszakot, és most ha ismerkedsz, akkor átlátsz azokon, akik csak manipulálni próbálnak. Rátalálhatsz a lelki társadra, így figyeld a jeleket és szavazz bizalmat annak, aki felé mély érzéseket táplálsz. Szűzként a szerelmi horoszkóp szerint most jó érzékkel találsz rá a megfelelő társra. Viszont a másik birtoklási vágyával komoly gondjaid lesznek, néha úgy érezheted, fojtogató a másik ragaszkodása. Erre figyelj és ha azt érzed, hogy működik a dolog és nem fojt meg a másik, akkor tudhatod, ő a megfelelő számodra. A Mérlegek valósággal ragyognak most és nincs az a trükk, amit be ne dobnának a csábítás érdekében. Sikerrel is járnak majd és akivel most kezdődik a kapcsolatuk, az az igazi, nagy szerelem lehet a számukra. 

szerelmet hoz a Vénusz
A Vénusz a Skorpió jegyébe lépett, ami most elhozhatja az igaz szerelmet több jegy számára is  
Fotó: PeopleImages.com – Yuri A/Shutterstock

Alaposan felkavarja a Vénusz a szerelmi életünket

De persze a többi csillagjegynek sem kell búsulnia. 

  • Karmikus kapcsolatokat hoz a Skorpió Vénusz a Skorpiónak.
  • A Nyilasok most ha megtapasztalják a mély, spirituális kapcsolódást a kapcsolatukban, akár örök hűséget is fogadnak ebben az időszakban. 
  • A Bak számára egy titokzatos idegen hozza el a szerelmet, akivel eleinte barátságnak indul a dolog, de később komollyá válik, a Vízöntőnek pedig a munkahelyén csavarja el valaki a fejét. 
  • A Halak igazi szenvedélyes kapcsolat előtt állnak, a Vénusz elmélyíti a most alakuló kapcsolatát és csodás közös jövőt ígér. 
  • Az Oroszlánnál beindulnak a fészekrakó ösztönök és az otthon melegét, a romantikát és a mély érzelmeket keresi majd, így fontos, hogy adjon időt az ismerkedésre, hogy megtalálja azt, aki ezt biztosítani tudja számára. 
A Vénusz a Skorpió jegyében rangját veszíti, így a nehezebb tulajdonságai erősödnek fel, de a szerelmet így is elhozza Fotó: Pixabay

A Kos és a Bika is jobb, ha vigyáz a Skorpió Vénusz alatt

Az Ikrek jegyűeknek pár hét múlva indul be igazán a szerelmi élete, a Skorpió Vénusz ugyanis egy új személyt hoz az életükbe pár hét múlva, aki minden szempontból lenyűgözi őket. A Kosnak azonban vigyáznia kell, ő ugyanis olyan után vágyódhat ez idő alatt, aki már foglalt, a Bikát pedig könnyen belesodorja a szerelem bolygója egy olyan kapcsolatba, amiből később kiszállna. Akárhogy is nézzük tehát, minden csillagjegy izgalmas időszak elé néz, a Vénusz alaposan megmozgatja a szerelmi szálakat. A mi dolgunk csak az, hogy ezen időszak alatt figyeljünk a jelekre, hallgassunk a megérzésekre és ismerjük fel, ha a Nagy Ő betoppan az életünkbe.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás