Kiderült az igazság: megdöbbentő változásokat tartogat a Mérleg hava a csillagjegyeknek

A Nap a Mérleg jegyébe lépett, az kettőség pedig, amit magával hoz a Mérleg havában a legjobb.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.09.25. 17:30
horoszkóp változás Mérleg hava ezotéria

Az asztrológia iránt érdeklődők számára a Mérleg hava lehet az év egyik legkedveltebb periódusa, hiszen harmonikus, könnyed, romantikus – de mégsem felszínes.

Az eleje a szeptembernek nehezebbnek tűnhet, de a végén minden történés értelmes fog nyerni.
Fotó: Neirfy / Shutterstock

A Mérleg hava horoszkóp szerint ez az időszak a társasági életnek is kiemelt időszaka, így szinte biztos, hogy mindannyian többet találkozunk barátokkal, megyünk moziba, vagy bármilyen eseményre, mint az elmúlt időszakban. 

Kiemelt bolygóállások

Október 2.: Újhold a Mérlegben

Valódi gyógyulást hozhat az életünkbe, főleg a kapcsolatainkban. Ez a személyes fejlődés ideje, különösen azon a téren, hogy hogyan viszonyulsz másokhoz.

Október 9.: A Jupiter retrográd

A Jupiter retrográd mozgásba kezd, ez egy lehetőség arra, hogy újraértékeld céljaidat. Komoly változásokat hoz kollektív szinten.

Október 17.: Telihold a Kosban

A telihold tüzes energiája utat nyit az önbizalom és ambíció felé. Tökéletes pillanat arra, hogy megvalósítsd a céljaidat.

A Mérleg szezonban összpontosíts a harmónia ápolására a kapcsolataidban. Most lehetőséged lesz rá, hogy felismerd az erősségeidet, és megtanuld becsülni önmagad.

Kos – Mérleg hava horoszkóp

A Mérleg a te ellentétes jegyed, ami azt jelenti, hogy nagyon fontos tanulságokat hoz neked ez az időszak. Itt az ideje, hogy lezárd a befejezetlen feladatokat, terveket, és segítséget kérj a körülötted lévőktől. Fogadd el a most kapott tanácsokat, hogy gondold át a céljaidat, és a következő lépéseket, amelyeket meg szeretnél tenni. Bízz a folyamatban, és hagyd, hogy a Mérleg hava a megújulás felé vezessen!

Bika – Mérleg hava horoszkóp

A Nap most vénuszi jegybe lép, és mivel téged is a Vénusz ural, ez most nagyon harmonikus időszak számodra. A jelenlegi vitáidnak tisztességes és megnyugtató rendezést próbálsz találni. Összpontosíts életed azon aspektusainak átszervezésére, amelyek látszólag nincsenek egyensúlyban; ez új meglátásokhoz és fejlődéshez vezethet. Ne félj egy kicsit kilépni a napi rutinból, ha ehhez ez szükséges!

Ikrek – Mérleg hava horoszkóp

Könnyednek érzed magad, és keresed a lehetőséget, hogy kifejezd a kreativitásodat. Most nagyon vonzó és népszerű leszel. Ne fogd vissza magad; flörtölj, menj társaságba, és élvezd a pillanatot! Soha nem tudhatod, milyen izgalmas lehetőségek vagy kapcsolatok várnak rád. Csak érezd jól magad, és hagyd, hogy a dolgok menjenek a maguk útján.

Rák – Mérleg hava horoszkóp

Ha egy kicsit elfáradtál abban, hogy mindig a család érdekét nézd, akkor most végre lesz módod rá, hogy a saját jóllétedet helyezd előtérbe. Muszáj néha neked is töltődnöd, úgyhogy egy fél percig se okozzon bűntudatot, ha magadra is szánsz most egy kis időt és pénzt. Nagyszerű időszak lesz ez most számodra, és ha szingli vagy, részed lehet egy lenyűgöző személlyel való találkozásban.

Oroszlán – Mérleg hava horoszkóp

Nagyon vidám és békés időszak jön most számodra kedves Oroszlán. Több szórakozásban, baráti találkozóban lesz részed, mint eddig. Nagy kirándulások, közös élmények, kulturális programok – ezeknek köszönhetően most a párkapcsolatod is szuperül működik. Pénzügyi szempontból is kiegyensúlyozott, békés időszak jön.

Szűz – Mérleg hava horoszkóp

Végre learathatod a gyümölcsöket, nem kell tovább várnod. A jó eredmények pedig nem maradnak észrevétlenül. Ha van egyeztetni valód a főnököddel, például a fizetésed ügyében, akkor most magabiztosan képviselheted az érdekeidet, kérésedet. Abban is bízhatsz, hogy a másik most méltányos és becsületes döntést hoz.

Mérleg – Mérleg hava horoszkóp

Eljött a te időd, visszatér a Nap-energia az életedbe. A következő hetekben gyakran érzed majd, hogy szinte kisugárzik a belső békéd, energiád a környezetedre. Éld meg ezt az őszt a maga teljes szépségében. Igazán megérdemled azokat a csodás változásokat, amik most kezdődnek az életedben.

Skorpió – Mérleg hava horoszkóp

Amíg a Mérleg a színpadon van, te mély átalakuláson mész keresztül. Csupa gyógyító energiát hoz neked ez az ősz. Fogadd el érzelmeid intenzitását, mivel ez az, ami olyan erőssé tesz téged. Koncentrálj a kapcsolataid táplálására, mert ezek jelentik a támaszt a belső utazásod, átalakulásod során. Használd ezt az időt a gondolkodásra és a gyógyulásra, felkészülve arra, hogy színpadra lépj, amikor elérkezik a Skorpió hava.

Nyilas – Mérleg hava horoszkóp

Most erőd teljében ragyogsz, természetes vezetői képességeidet kiemeli a Mérleg Nap. Megvan az a képességed, hogy tapasztalataidon keresztül másokat inspirálj. Nagyon jó tanácsokat adsz másoknak, az ő érdekükben is reméljük, ezt észreveszik. És ami a legfontosabb, a saját sorsodat is nagyon ügyesen igazgatod.

Bak – Mérleg hava horoszkóp

Sok jó hírt tartogat számodra a Mérleg hava. Ez az időszak ugyanis véget vet az egy helyben toporgásnak. Annak is örülhetsz, hogy több olyan fényszög is lesz az égen, ami téged igazol. Jönnek az eredmények, nem kell tovább várnod! A magánéletben most a párod jobban igényli a romantikát, a közös élményeket, ami neked is nagyon jót tesz.

Vízöntő – Mérleg hava horoszkóp

Igazán elemedben leszel a Mérleg havában – szó szerint, hiszen te is levegő-elemű jegyhez tartozol. A kommunikáció, a tanulás, a vizsgázás és az utazás támogatva van. Ezeket szorgalmazd, és sikerre számíthatsz. Bármit is kell egyeztetni, letárgyalni, most menni fog!

Halak – Mérleg hava horoszkóp

Ez egy igazán szenvedélyes és pozitív időszak lesz számodra, az önbizalmad megerősödik, mert szerencsére kapod a pozitív visszajelzéseket. Ahogy nő a vágyad a mélyebb kapcsolatokra, elengedhetetlen, hogy olyanokkal vedd körül magad, akik felemelnek és támogatnak, és ezt nem csak a párkapcsolatra értjük, hanem az élet minden területére. Ha olyan emberek vesznek körül, aki építenek, akkor most szinte bármire képes vagy - írja az Astronet

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás