3 csillagjegy, akik extra áldottak lesznek az ősz első hetében

Ahogy az ősz beköszönt, az otthonos hangulat és az átalakító energiák szinte azonnal bőségesen jelen lesznek.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.09.24. 17:30
Módosítva: 2024.09.24. 18:04
horoszkóp ezo ősz

A magunkba forduló pillanatoktól az erőteljes kozmikus együttállásokig ez a három csillagjegy az áldások hetét fogja átélni, harmóniával, tisztasággal és sikerrel vezetve be az új évszakot.

Új időszak kezdődhet öt horoszkóp szülöttének - Te közöttük vagy? /
Fotó: New Africa / Shutterstock

Rák

A bekuckózós szezon hívogat, és a Rák számára ez az igazi otthon. A keddi fogyó negyedhold a Rák jegyében megteremti az alapot egy olyan hétre, amely tele van melegséggel, kényelemmel és gondoskodó energiával. A kozmikus együttállás áldása révén a Rák lehetőséget kap arra, hogy lelassítson, és a személyes terére összpontosítson, ezzel egyensúlyt és nyugalmat hozva az életébe. Legyen szó otthoni bekuckózásról vagy egy hívogató tér megteremtéséről a szerettei számára, ez a hét az, amikor a Rák igazán kiteljesedhet az ő elemében – gondoskodva önmagáról és másokról. Számíthat érzelmi tisztánlátásra és erős kapcsolatokra, miközben megteremti a tökéletes egyensúlyt az önmagáról való gondoskodás és a kapcsolatai között.

Szűz

Ez a hét erőteljes lehetőségeket tartogat a Szűz számára, hogy energiáját és intelligenciáját kézzel fogható eredményekbe fordítsa. Ahogy a Merkúr befejezi utolsó körét a Szűz jegyében, a Merkúr és az Uránusz közötti harmonikus kapcsolat innovatív energiája felturbózza a termelékenységet és a kreativitást. Legyen szó egy nagy projekt finomításáról vagy egy régi álom megvalósításáról, a Szüzek motivációt éreznek arra, hogy rendszerezzenek és tartós lépéseket tegyenek. Csütörtökön a Merkúr és a Plútó együttállásának köszönhetően a Szűz meggyőzőképessége és karizmája csúcspontra jut – ideális alkalom arra, hogy kérje, amit megérdemel, előálljon egy nagy ötlettel, vagy átvegye az irányítást egy fontos beszélgetés felett.

Mérleg

Megérkezett a Mérleg-szezon, és ahogy a Merkúr csütörtökön belép a jegyükbe, a Mérlegek érezni fogják a változást az egyensúly, a diplomácia és az átgondolt kommunikáció irányába. A fejüket elhomályosító köd oszlani kezd, és újonnan nyert tisztánlátással tekintenek majd kapcsolataikra és céljaikra. A csillagok áldása segíti a Mérlegeket abban, hogy konfliktusokat oldjanak meg, kibéküljenek másokkal, és kiegyensúlyozott nézőpontból lássák a dolgokat. Ezen a héten erősebben fogják érezni a környezetükhöz való kapcsolódást, és a Merkúr együttállása segíti őket abban, hogy gondolataikat kecsesen fejezzék ki, visszaállítva a békét ott, ahol arra szükség van.

(via)

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás