Cserpes Laura: „Felgyulladt a piros lámpa, változtatnom kellett”

Az énekesnő teljes harmóniában él, rendkívül kreatívan tölti a nyarat és boldog párkapcsolattal büszkélkedhet. Cserpes Laura a lélekről, útkeresésről és ünneplésről mesélt lapunknak születésnapja alkalmából.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.07.13.
Módosítva: 2024.07.13.
cserpes laura születésnap harmónia

Cserpes Laura fantasztikus formában van, követői nem győzik dicsérni a csinos énekesnő erejét, külsejét és kisugárzását. 

Cserpes Laura
Cserpes Laura életében nagyon fontos az egyensúly (Fotó: Markovics Gábor)

Cserpes Laura megtanulta helyretenni a dolgokat

Születésnapja kapcsán elárulta, hogy nem tervez nagy dolgokat, csak együtt lenni a legfontosabbakkal. „Jó ideje szűk családi körben töltöm a születésnapomat, most is lent vagyunk a Balatonon. Mivel öten vagyunk testvérek, nálunk tulajdonképpen a szűk családi kör sem kis létszám, így mindig egy picit zajosak vagyunk” – kezdi jókedvűen Cserpes Laura.

Igazság szerint sosem volt rám jellemző, hogy extrém kívánságaim lettek volna, a baráti köröm nem igazán változott az elmúlt tíz évben. Mindig össze tudunk gyűlni és én így szeretem a fordulópontokat megünnepelni, megszokott körben, a szeretteimmel.

Laura szerint nagyon fontos, hogy az ember megtalálja az egyensúlyt az életében és olykor ki tudjon kapcsolni. „Én már megtanultam, hogyan kell egy kicsit lelassítani a rohanó világban, amikor digitális detoxba tesszük magukat és elolvasunk mondjuk egy jó könyvet a hétvégén. Nekem ez az igazi feltöltődés, amikor a természetben elcsendesülök, és ki tudom kapcsolni a hétköznapi dolgokat. Amikor nem azon agyalok, hogy mi a következő lépés. Az ilyet nagyon meghálálja a test és a lélek is.”

Nem volt könnyű a belső béke megteremtése

Az énekesnő rendkívül kiegyensúlyozott időszakát éli, mint mondja, emögött komoly munka van. „Sok önostorozás után rá kellett jönnöm, hogy ez nem vezet sikerre, sokkal hosszabb távon lehet gondolkodni, ha önmagunkkal megbékélünk és megszeretjük saját magunkat. Nekem a betegségem miatt – hasimoto pajzsmirigy alulműködésem van – gyulladt fel a piros lámpa, hogy változtatnom kell, emiatt nagyon törekszem arra, hogy egészségesen éljek: hogy eleget sportoljak és úgy étkezzek, hogy az a lehető legmegfelelőbb legyen a szervezetemnek.

Tulajdonképpen nem is bánom, hogy így alakult, mert ez vezetett ahhoz, hogy most odafigyelek és nagyon jól érzem magam a  bőrömben. Energikus vagyok és kreatív, két új szerzeménnyel is jelentkezem a nyáron.

Laura elmesélte, hogy az egyik dal egy lendületesebb produkció lesz, amelynek Létray Ákos a zeneszerzője és augusztusra tervezik a megjelenését. A másikat pedig Laura írta ukulelén és bár munkásságára jellemzőek a mélyebb hangvételű számok is, hangsúlyozta, hogy ez nem szomorú dal lesz, hanem egy kedves, szerelmes szerzemény.

Mindig is érdekeltek a mélyebb lelki dolgok, de sokat változtam az elmúlt években e tekintetben, ki tudom már fejezni azt a pozitív látásmódot, amellyel meg tudunk oldani mindent, bármilyen helyzetbe is sodorjon bennünket az élet.

Az énekesnő készül egy másik projektre is a közeljövőben, ennek részleteiről azonban még nem mesélhetett, ennek most zajlanak a háttérmunkái.

Boldog kapcsolatban van

Laura nem sokat nyilatkozik a magánéletéről, annyit azért tudni lehet, hogy foglalt a szíve. „Nagyon harmonikus kapcsolatban élünk egymással, a nyilvánosság szeme elől egy kicsit elbújva. Ez egy közös megállapodás, ő egyáltalán nem szeretne szerepelni és én ezt nagyon könnyen elfogadtam és tiszteletben tartom.”
– árulta el az énekesnő.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás