Ezt a három csillagjegyet alapjaiban változtatja meg a szeptemberi holdfogyatkozás

Három csillagjegy élete a jövő héten a feje tetejére áll. Szeptember 18-án ugyanis nem csak telihold, de holdfogyatkozás is vár ránk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.14.
csillagjegy telihold holdfogyatkozás horoszkóp

A jövő héten, egész konkrétan szerdán, 18-án komoly kozmikus energiák szabadulnak majd fel, ugyanis nem csak a szeptemberi holdciklus érik be az aznapi teliholddal, de holdfogyatkozásban is lehet részünk. Ez a kettős asztrológiai hatás pedig mindannyiunk életére befolyással lesz. Akad azonban három csillagjegy, aki többet kap mindebből, mint mások: az ő életük jóval komolyabb átalakuláson megy keresztül.

szabadság, boldogság, megújulás, horoszkóp, csillagjegy
3 csillagjegyre alapos megújulás vár a teliholdnak hála  Fotó: Pexels

Nekik  kavar be a leginkább a szeptemberi telihold

Ikrek

Az elmúlt hetek arról szóltak számodra, hogy a családod, az otthonod háza táját tedd rendbe, most azonban a telihold időszaka a munkakörülményeiden fog alapjaiban változtatni. Ha olyan helyen, olyan pozícióban dolgozol, ahol úgy érzed, nem igazán ismernek el, nem tudsz kiteljesedni, akkor most új lehetőségek nyílhatnak előtted, melyek új utakra vezethetnek. Ráadásul a szerencsés Jupiter is melletted áll majd, így noha úgy érezheted majd, hogy az egész világod alapjaiban remeg meg, garantáltan jól jössz ki végül a dologból.

Szűz

Mivel ez az egész holdfogyatkozás a te hónapod alatt történik, aligha meglepő, hogy az életedre is nagy hatással lesz – el sem hiszed, mekkora hatással! A szeptemberi telihold egy olyan folyamatot indít el, mely végén más színben látod majd a kapcsolataidat, átértékeled az egyes emberekhez fűződő viszonyodat. Ehhez persze az kell, hogy magaddal is tisztában légy! Könnyen lehet, hogy egyes esetekben új határokat kell majd meghúznod.

Halak

A szeptemberi, holdfogyatkozással egybekötött telihold arra késztet, hogy igazán szembe nézz magaddal, és válaszolj arra a kérdésre: őszinte vagy önmagaddal, vagy tán még magadnak is egy fals képet mutatsz, valaki olyat, aki nem te vagy valójában? Itt az ideje szembenézned az álmaiddal is, és rájönnöd, hogy jobb, ha a valóságra koncentrálsz – legyen szó akár a kapcsolataidról, akár egy egyszerű első benyomásról egy idegen felé! Légy, aki vagy, de élj abban a világban, ami körbevesz téged! – ezt taníthatja meg neked a következő időszak.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás